Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Firmele de catering pregătesc masa de Crăciun pentru cei fără experienţă

Nimic nu întrece o masă tradiţională de Crăciun. În bucătăriile firmelor de catering, se pregătesc sarmalele, piftiile şi platourile cu salată boeuf. Printre pretenţioşi, la modă sunt fructele de mare şi homarul. Preţul unei mase de sărbători livrate la domiciliu începe de la 50 de lei

de Redactia Observator

la 15.12.2015 , 20:01

Nimic nu întrece o masă tradiţională de Crăciun. În bucătăriile firmelor de catering, se pregătesc sarmalele, piftiile şi platourile cu salată boeuf. Printre pretenţioşi, la modă sunt fructele de mare şi homarul. Preţul unei mase de sărbători livrate la domiciliu începe de la 50 de lei

În bucătăriile firmelor de catering miroase deja a sărbătoare. Se pregăteşte salata boeuf, se coc cozonacii iar frigăruile sunt aşezate pe tavă. Lista comenzilor pentru Crăciun e lungă.

Nu pregătesc doar platouri pentru mese tradiţionale. Ci şi unele de lux. De Crăciun, la fel de bine pot sta pe masă, în locul piftiei şi al fripturii de porc, fructele de mare sau homarul.

Vezi și

E concurenţă mare între restaurantele care pregătesc mese festive de sărbători. Şi aici, mândria bucătarilor sunt preparatele speciale.

Costul unui meniu de Crăciun livrat la domiciliu începe de la 50 de lei şi poate depăşi 200 de lei. Meniul românesc cu aperitiv, sărmăluţe, friptură, cârnăciori şi cozonac costă 70 de lei, în timp ce un meniu spaniol pe bază de fructe de mare costă 200 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Mergeți duminică la vot?
Observator » Ştiri sociale » Firmele de catering pregătesc masa de Crăciun pentru cei fără experienţă