Firmele de catering pregătesc masa de Crăciun pentru cei fără experienţă
Nimic nu întrece o masă tradiţională de Crăciun. În bucătăriile firmelor de catering, se pregătesc sarmalele, piftiile şi platourile cu salată boeuf. Printre pretenţioşi, la modă sunt fructele de mare şi homarul. Preţul unei mase de sărbători livrate la domiciliu începe de la 50 de lei
- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Platforma care a prezis victoria lui Donald Trump scrie despre cine va câştiga alegerile în România. Clasamentul Polymarket
Nimic nu întrece o masă tradiţională de Crăciun. În bucătăriile firmelor de catering, se pregătesc sarmalele, piftiile şi platourile cu salată boeuf. Printre pretenţioşi, la modă sunt fructele de mare şi homarul. Preţul unei mase de sărbători livrate la domiciliu începe de la 50 de lei
În bucătăriile firmelor de catering miroase deja a sărbătoare. Se pregăteşte salata boeuf, se coc cozonacii iar frigăruile sunt aşezate pe tavă. Lista comenzilor pentru Crăciun e lungă.
Nu pregătesc doar platouri pentru mese tradiţionale. Ci şi unele de lux. De Crăciun, la fel de bine pot sta pe masă, în locul piftiei şi al fripturii de porc, fructele de mare sau homarul.
E concurenţă mare între restaurantele care pregătesc mese festive de sărbători. Şi aici, mândria bucătarilor sunt preparatele speciale.
Costul unui meniu de Crăciun livrat la domiciliu începe de la 50 de lei şi poate depăşi 200 de lei. Meniul românesc cu aperitiv, sărmăluţe, friptură, cârnăciori şi cozonac costă 70 de lei, în timp ce un meniu spaniol pe bază de fructe de mare costă 200 de lei.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰