Antena Meniu Search
x

Fiul bărbatului care plănuia un atac terorist la baza Kogălniceanu ar putea ajunge într-un centru de plasament

Mama plecată din ţară, tatăl închis pentru terorism! Este situaţia în care se află Ionuţ, copilul de cinci ani al argeşeanului închis pentru terorism.

Vezi și

Mama plecată din ţară, tatăl închis pentru terorism! Este situaţia în care se află Ionuţ, copilul de cinci ani al argeşeanului care, anul trecut, a fost arestat pentru că plănuia un atentat la baza militară Mihail Kogălniceanu. Băiatul este crescut de o bunică, dar trăieşte cu teama permanentă că - la un moment dat - va ajunge într-un centru de plasament.

În această casă în care pământul abia dacă este acoperit de rogojini rupte trăieşte Ionuţ. La şase luni după ce tatăl său a fost închis pentru terorism, autorităţile trebuie să decidă dacă îl lasă în grija bunicii sau îl trimit într-un centru de plasament.

Maria este mama teroristului. Fiul ei s-a convertit la Islam pe când era în Franţa. Întors în ţară, a început să facă propagandă pro-ISIS. A fost prins în timp ce spiona o bază militară. Şi, cum soţia bărbatului a plecat de-acasă de ani buni, mama acestuia a rămas singurul sprijin pentru Ionuţ.

Demersurile femeii au rămas fără răspuns. Bunica spune că a fost dată afară din instanţă când a cerut să preia legal custodia copilului.

Femeia recunoaşte că este săracă, dar spune că are sprijin. Este vorba de fraţii săi întru credinţă. 

Şi autorităţile din Muşăteşti s-au mobilizat pentru a avea grijă de copil şi bunica acestuia. Şi-ar dori ca cel mic să rămână alături de bunica sa.

La doar cinci ani, Ionuţ a învăţat că statul este o sperietoare. Îşi numeşte buninca "mamă" şi nu vrea să se despartă de ea. Lipsurile pe care le resimte, însă, îşi spun cuvântul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Fiul bărbatului care plănuia un atac terorist la baza Kogălniceanu ar putea ajunge într-un centru de plasament