Antena Meniu Search
x

Fiu de diplomat, ucis intr-un accident auto

Tragedie in familia unui diplomat roman! Fiul sefului Misiunii Permanente a Romaniei pe langa organizatiile internationale de la Viena si-a pierdut viata intr-un grav accident, produs pe DN 1, in apropiere de Sibiu

Vezi și

Tanarul de 23 de ani a ajuns in stare foarte grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Sibiu. Avea multiple traumatisme, dar si o hemoragie interna puternica. Singura lui sansa la viata era ca organismul sa suporte o interventie chirurgicala complicata. “Este vorba despre o ruptura de splina care este rezolvata chirurgical dar, in continuare, ramane gravitatea traumatismului", a explicat medicul Bogdan Rosca, de la Spitalul Clinic Judetean Sibiu.

Imediat dupa operatie, fiul diplomatului a fost transferat la sectia de Reanimare. Insa in ciuda eforturilor depuse de medici, s-a stins putin mai tarziu. Parintii si fratele lui au fost stabilizati. “Celelalte victime vor ramane in supraveghere o ora, doua, pentru stabilizare si confirmarea diagnosticului”, a mai spus Rosca.

Cristian Istrate conducea regulamentar masina in care se mai aflau sotia si cei doi fii ai sai. Delegatul roman n-a mai avut timp sa evite impactul violent, atunci cand autoturismul scapat de sub control i-a aparut in cale. “Pe fondul manevrei de depasire a unui tractor, a intrat in coliziune cu un autovehicul inmatriculat in Austria rezultand vatamarea corporala de persoane”, a precizat inspectorul Vasile Tudor, de la Politia Rutiera Sibiu.

Seful Misiunii Permanente a Romaniei pe langa organizatiile internationale de la Viena a ramas internat la spital, impreuna cu sotia si celalalt fiu al sau. Si femeia de la volanul celeilalte masini a avut noroc sa scape cu viata. Pe numele ei a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Fiu de diplomat, ucis intr-un accident auto