Antena Meniu Search
x

Fiul lui Adrian Păunescu rupe tăcerea și vorbește despre lupta pentru avere

În numele tatălui Adrian Păunescu, fiul lui, Andrei, vorbeşte despre ultimii cinci ani fără el. Au fost ani măcinaţi de scandaluri, controverse şi o luptă nesfârşită pe avere. O luptă meschină şi nedreaptă, spune Andrei.

Vezi și

În numele tatălui Adrian Păunescu, fiul lui, Andrei, vorbeşte despre ultimii cinci ani fără el. Au fost ani măcinaţi de scandaluri, controverse şi o luptă nesfârşită pe avere. O luptă meschină şi nedreaptă, spune Andrei. Pentru prima oară, îi dă replica surorii lui vitrege, într-un interviu document, realizat de Sabina Iosub. Pe Andreea, o acuză că a apărut prea târziu şi din pur interes.

Mai mult decât muritor. Mai mult decât poet, mai mult decât tată. Aşa rămâne Adrian Păunescu pentru fiul lui, Andrei. Cinci ani s-au scurs de la moartea lui Adrian Păunescu. N-au fost ani liniştiţi pentru familia lui.

Andrei vorbeşte despre Andreea, sora lui vitregă. Care şi-a câştigat în justiţie dreptul de fiică a poetului, abia în 2012.

A venit, spune el, prea târziu. La numai câteva zile de la moartea tatălui, Andreea Bîrlea şi-a cerut numele Păunescu şi o parte din avere.

La doar un an de la moartea lui Adrian Păunescu, fiica lui cea mare, Ioana, s-a stins şi ea. Andrei şi cealaltă soră, Ana, duc împreună războiul deschis de Andreea Păunescu.

Viu întipărit în inimă i-a rămas şi finalul. Au fost zile de zbucium şi luptă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Fiul lui Adrian Păunescu rupe tăcerea și vorbește despre lupta pentru avere