Antena Meniu Search
x

Video Florian Tudor, zis ''Rechinul'', declaraţii în exclusivitate pentru Observator despre cum a ajuns din Craiova peste Ocean

Cel mai căutat român din Mexic, Florian Tudor "Rechinul", dat în urmărire internaţională de Poliţia Română, a vorbit în exclusivitate pentru Observator. Din casa sa, din Cancun, a povestit pas cu pas cum a ajuns din Craiova peste Ocean, a dezvăluit că negociază un acord cu State Unite ale Americii, iar în Mexic i-a denunţat pe procurorii români. În ţară, ministrul Justiţiei ridică din umeri. Nu spune clar ce paşi s-au făcut pentru aducerea Rechinului în ţară.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 29.03.2021, 21:23

Vezi și
  • Florian Tudor "Rechinul" a povestit mai multe despre viaţa sa
  • "Rechinul" este cel mai căutat român din Mexic

Florian Tudor "Rechinul": Nu am legătură cu mafioţi. 

Reporter: Nu eşti mafiot sau nu ai legătură cu mafioţi?

Florian Tudor "Rechinul"Nu am legături, nici nu sunt mafiot. 

Relaxat, în biblioteca lui din Mexic, Rechinul îşi arată faţa pentru prima oară. În 12 ani, de când s-a mutat din Craiova în Cancun, faima i-a crescut odată cu averea, dar şi cu acuzaţiile care i se aduc: de la fraude cu carduri şi şantaj, până la violenţe extreme şi legături cu Mafia din Mexic. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: De ce ai plecat din Craiova, de ce ai ales să pleci? 

Florian Tudor "Rechinul"Mi-a plăcut Mexicul, am fost în vacanţă şi mi-a plăcut. 

Reporter: Îţi aminteşti cu câţi bani ai plecat din Craiova în Mexic? 

Florian Tudor "Rechinul"Da. Am plecat cu 300 de mii de dolari.

Reporter: Cum ai reuşit să ajungi să faci banii pe care i-ai făcut în Mexic?

Florian Tudor "Rechinul"Viaţa. Am avut 4 case de schimb, am avut 6-7 firme. 

Reporter: Dar cam care ar fi imperiul tău acolo? 

Florian Tudor "Rechinul"4-5 milioane de dolari. 

El se prezintă drept afacerist onest. Anchetatorii, însă, îl descriu ca pe un lider de reţea de crimă organizată, care şi-a câştigat locul prin şantaj şi instigare la tentativă de omor. 

Reporter: Scrie în acel referat că ți-ai creat o rețea în Mexic prin teroare și dau detalii. Oameni aduși de tine acolo în afacere și care trebuie să consume cocaină și să bea vin cu tine că să primească acceptul.

Florian Tudor "Rechinul"Alte fantezii, nu pot să comentez aceste lucruri, nu mă droghez. 

Mandat de arestare internaţional, după o anchetă DIICOT

Pe capul lui e un mandat de arestare internaţional, după o anchetă DIICOT ce s-a întins pe trei ani. Însă Rechinul pare greu de capturat. 

Florian Tudor "Rechinul": Sunt de 3 ani de zile, sunt în casa mea, nu mă ascund şi nu au putut să mă aresteze până acum, nici mexicanii nici românii.

Stelian Ion, ministrul Justiţiei: Demersurile sunt în forţă, să spun aşa. Nu cu toate ţările avem tratate de extrădare. Lipsa unui tratat de extrădare nu împiedică aducerea în ţară a acestor persoane.

Florian Tudor "Rechinul": Ministerul Justiţiei a spus că ar exista alte căi, cumva prin Interpol...Ca la Mazăre! Un avion care să mă aştepte, să încerce să mă extrădeze...Să nu aibă vreo surpriză, pentru că am protecţie federală în acest moment! Să fie arestaţi în timpul comiterii unei ilegalităţi. În ultimii 3 ani mi s-au întâmplat o serie de ilegalități la care au participat împreună autorități române și mexicane într-o manieră ilegală. Mi s-au făcut 3 percheziții ilegale aici în Mexic. Ni s-au furat toate bunurile în valoare de 3 milioane de dolari în aceste percheziții. 

Reporter: Ești un om violent?

Florian Tudor "Rechinul"Nu. Par violent? Eu nu am nevoie de niște țigani cuţitari, bătăuși. În Mexic nu se dă cu pumnul, în Mexic dacă cineva are ceva de reglat, se reglează cu pistolul.

Reporter: Ţi-ar plăcea să existe un serial după povestea ta?

Florian Tudor "Rechinul"Nu-mi plac camerele de luat vederi. De altfel, e prima oară când vorbesc, nu-mi plac camerele de luat vederi.

Reporter: Ai avut legături cu Sinaloa? S-a spus că ai plăti bani pentru protecţie celor din Sinaloa.

Florian Tudor "Rechinul": În acelaşi timp se contrazic. Au spus că sunt 50-50 ginerele lui Chapo. Dacă sunt ginerele lui Chapo, de ce am nevoie să plătesc protecţie?

Reporter: Temeri?

Florian Tudor "Rechinul"Temeri? De Dumnezeu. 

Reporter: Nu ţi-e teamă de lege?

Florian Tudor "Rechinul"Mă vezi stresat? Orice e posibil, în orice moment. Şi dispariţia mea, şi moartea mea, şi arestarea mea. Orice e posibil. 

Florian Tudor face şi alte dezvăluiri, în exclusivitate. Ce mesaj îi transmite soţiei lui din România, vedeţi zilele următoare, la Observator, când oferă declaraţii exclusive şi anchetatorul mexican care şi-a dedicat cariera încercând să doboare gruparea de pe Riviera Maya. 

Florian Tudor "Rechinul"Toţi plătim în faţa lui Dumnezeu, dar plătim toţi în faţa legii? Eu consider că Dumnezeu este judecătorul suprem. 

Reporter: Deci nu ai de gând să fugi?

Florian Tudor "Rechinul"Nu am de gând să fug.

Reporter: Dar ai de gând să te predai?

Florian Tudor "Rechinul"Nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Florian Tudor, zis ''Rechinul'', declaraţii în exclusivitate pentru Observator despre cum a ajuns din Craiova peste Ocean