Antena Meniu Search
x

Florin Morariu, eroul presei internaţionale. Numele său apare în cele mai importante publicaţii din lume. Toate îi laudă curajul

Numele lui Florin Morariu, românul din Iaşi care a ţinut piept teroriştilor de pe Podul Londrei apare în cele mai importante publicaţii din lume. Toate vorbesc despre fapta sa eroică. Românul l-a lovit pe unul dintre atacatori cu două lăzi de pâine.

Numele lui Florin Morariu, românul din Iaşi care a ţinut piept teroriştilor de pe Podul Londrei apare în cele mai importante publicaţii din lume. Toate vorbesc despre fapta sa eroică.  Românul l-a lovit pe unul dintre atacatori cu două lăzi de pâine.

BBC îl enumeră pe Florin Morariu printre eroii atacului din Londra.

The Sun publică un material, în care românul povesteşte cum l-a atacat pe unul dintre terorişti.

Pe acelaşi subiect

Relatări despre fapta eroică a lui Florin apar şi în The Mirror.

La rândul său, The Telegraph, publică un material în care laudă iniţiativa românului de a se lupta cu teroriştii şi a oferi adăpost altor victime ale atacului de sâmbătă.

Faptele lui Florin sunt menţionate şi de un cotidian din Philadelphia.

Un amplu material despre curajul românului apare şi pe site-ul de ştiri 9news.com.

Numele său este menţionat în articolele despre eroii din Marea Britanie şi în publicaţii ca ABC News, CBS News, Evening Standard sau USA Today.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Florin Morariu, eroul presei internaţionale. Numele său apare în cele mai importante publicaţii din lume. Toate îi laudă curajul