Antena Meniu Search
x

Focar de infecție cu noul coronavirus la o firmă de curierat

Focar de infecţie la una dintre cele mai mari firme de curierat din ţară! 24 de angajaţi ai companiei ce livrează pentru sute de mii de clienţi în fiecare zi au fost depistați cu coronavirus, însă depozitul îşi continuă activitatea.

Valentin Stan
de Valentin Stan

la 09.06.2020, 22:22

Vezi și
  • 24 de angajați ai firmei respective au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus.
  • Compania respectivă are undeva la 7.000 de angajați în întreaga țară.

Cei 24 de angajați încărcau coletele în mașinile companiei care, mai apoi, plecau pe traseu pentru livrare. 

Reprezentanții firmei dau asigurări că pachetele firmei nu au fost infectate pentru că, atunci când se aflau la muncă, toți angajații purtau mănuși de protecție și nu există niciun risc pentru cei care au primit colete în ultima perioadă.

Primele infectări au fost depistate în urmă cu o săptămână, atunci când patru angajați au fost infectați cu noul coronavirus.

Cei 24 de angajați sunt acum la spital, sunt în stare stabilă. Ei s-au infectat deoarece vin din aceeași localitate, din județul Ialomița. Veneau cu două microbuze și atunci s-au infectat.

Cu toate acestea, depozitul își continuă activitatea ca înainte pentru că, spun reprezentanții companiei, nu mai există niciun pericol.

Nicio persoană care a intrat în contact cu cei infectați nu se mai află la locul de muncă și se respectă toate măsurile de igienă.

Vorbim, însă, despre una dintre cele mai mari companii de curierat care are în jur de 7.000 de angajați și care livrează în fiecare zi undeva la 200.000 de colete.

Depozitul unde au fost cei 24 de angajați infectați este doar unul dintre cele 134 de depozitate din întreaga țară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Focar de infecție cu noul coronavirus la o firmă de curierat