Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Focul de la clubul Colectiv ucide în fiecare zi

De mai bine de o săptămână, focul de la Colectiv ucide în fiecare zi. Lista prea lungă a morţii mai are două nume. Sunt 48 în total. Cu aparatul de fotografiat în mână, Liviu Zaharescu a fost în prima linie la Colectiv

de Redactia Observator

la 10.11.2015 , 19:08

 De mai bine de o săptămână, focul de la Colectiv ucide în fiecare zi. Lista prea lungă a morţii mai are două nume. Sunt 48 în total. Cu aparatul de fotografiat în mână, Liviu Zaharescu a fost în prima linie la Colectiv. A căutat cadre pentru cele mai bune imagini de concert. De cinci ani lucra la o publicaţie online de rock, iar pentru concertul de la Colectiv îşi cumpărase un aparat nou. Liviu a murit după zece zile de luptă cu rănile. La 25 de ani. Urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Rock, PhotoRock. Aşa îşi spunea Liviu. S-a născut în Braşov, dar Bucureştiul l-a adoptat, pentru că Liviu a vrut să fie mai aproape de rock şi de concerte. Cu aparatul de fotografiat în mână, vâna cele mai bune imagini. Umăr la umăr cu alţi colegi, fotografi şi ei. Radu, un puşti de 16 ani, era în club în acea noapte şi le-a făcut loc, lângă scenă.

Vlad e şi el fotograf, dar pe 30 octombrie a ales să rămână la Braşov. Îl întâlnise pe Liviu, cu o săptămână înainte, tot la un concert rock.

Vezi și

Lângă Liviu au stat alături, în Colectiv, cu aparatul de fotografiat în mână, Teodora Maftei, Claudiu Petre şi Alex Chelba. Toţi au ars.

Mesajele lor sunt fotografiile pe care le-au lăsat. Liviu Zaharescu lucra pentru o publicaţie online de rock. La Colectiv venise în gaşcă. Şi cu Andrada. Iubita lui. Fotograf şi ea. Pe amândoi ambulanţele i-au dus la Spitalul de Arşi. Liviu a fost însă cel mai grav rănit.

Zece zile, Liviu s-a agăţat de viaţă. În a unsprezecea zi, n-a mai apucat dimineaţa. S-a stins la spital. Avea trupul ars. Şi plămânii. Pentru concertul celor de la Goodbye to Gravity, Liviu îşi cumpărase un aparat de fotografiat nou. Performant. Tânărul braşovean s-a dedicat fotografiei, deşi absolvise Facultatea Marketing. În 2010, a intrat în regimentul fotografilor profesionişti. Liviu avea 25 de ani.

La Spitalul de Arşi a rămas Andrada, iubita lui Liviu. E în viaţă, iar prietenii se roagă pentru ea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Focul de la clubul Colectiv ucide în fiecare zi