Antena Meniu Search
x

Video Food Truck Festival, o experienţă gastronomică de neuitat în Constanța. Pofticioșii au avut de unde alege

Cine a fost azi pe litoral, fără îndoială că nu a ratat o experienţă gastronomică de neuitat. Food Truck Festival a revenit la Constanţa, cu preparate care mai de care mai apetisante. Dacă nu aţi ajuns, vă arătăm noi chiar acum ce bunătăţi aţi ratat. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 08.05.2022, 21:50

Vezi și

Turiștii care au fost în acest sfârșit de săptămână pe litoral au avut parte de o experiență culinară unică. Din peste 30 de food truckuri, pofticioșii au avut de unde alege cele mai apetisante preparate. La mare căutare au fost burgerii. De vită, porc sau vegani. 

Lupşa Viorel, bucătar: Avem un pulled pork, care este afumat, este o carne foarte juicy, care se poate face după preferinţa fiecăruia, picant, nepicant.

De dorul verii, standul cu înghețată a fost cea mai aglomerată zonă. Și, după o masă bogată, un fresh a mers mai bine ca niciodată. 

Norina Boldeanu, proprietar fresh truck: Cei mai mulţi vor să guste smoothie-urile. Avem o mulţime de amestecuri de fructe, legume. Cel mai bine vândut este cel cu căpşuni, mure, banane, portocale.

Diana Băcăian, organizator: Pe lângă mâncare avem foarte multe zone de relaxare, se pot bucura de spaţiul verde, cu zone de picnic. Pentru familiile cu copii, avem spaţii de joacă, jocuri, activităţi.

Festivalul se încheie în această seară, dar pe litoral se pregătesc săptămânal astfel de evenimente până la sfârșitul sezonului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Food Truck Festival, o experienţă gastronomică de neuitat în Constanța. Pofticioșii au avut de unde alege