Antena Meniu Search
x

Fostul primar al sectorului 3, Liviu Negoiţă, urmărit penal pentru abuz în serviciu

Fostul primar al sectorului 3 este urmărit penal pentru abuz în serviciu. Liviu Negoiţă ar fi dat autorizaţii ilegale pentru construirea unui bloc de 10 etaje, într-o zonă istorică protejată.

Vezi și

Fostul primar al sectorului 3 este urmărit penal pentru abuz în serviciu. Liviu Negoiţă ar fi dat autorizaţii ilegale pentru construirea unui bloc de 10 etaje, într-o zonă istorică protejată. 

Negoiţă i-a tras după el, în faţa anchetatorilor, şi pe subalternii din primărie care au semnat actele. Între timp, oamenii deranjaţi de clădire se pregătesc pentru alte neplăceri. Blocul va fi demolat. 

Liviu Negoiţă a vorbit, astăzi, doar în faţa procurorilor. Ei l-au informat că îl urmăresc penal pentru abuz în serviciu. Pe vremea când era primar al sectorului 3, edilul ar fi autorizat ilegal construirea unui bloc de 10 etaje, pe Calea Dudeşti.

Constructia cladirii a inceput in 2008. Vecinii afectati de lucrari au contestat imediat in instanta autorizatia emisa de sectorul 3, care nu respecta niciuna dintre normele in vigoare.

Primele doua autorizaţii pt 5 si 7 etaje au fost anulate de instanţă, şi la trei zile de când instanţa a spus că sunt prea inalte, primarul Negoiţă şi arhitectul şef şi secretarul, au dat 9 etaje.

Locatarii din zonă îşi pregătesc din nou nervii. Urmează demolarea imobilului. Împreună cu Liviu Negoiţă, sunt urmăriţi penal arhitectul şi secretarul primăriei.

Liviu Negoiţă este unul dintre cei mai bogaţi politicieni români. Deţine în Ilfov un palat cu piscină, foişor, o grădină uriaşă, ponton şi bărci de agrement. Iar proprietatea de la Snagov a fost evaluată la aproximativ 4 milioane de euro. Când se plictiseşte de priveliştea de pe malul lacului Baloteşti, Liviu Negoiţă se relaxează într-una dintre cele mai scumpe zone ale Europei, regiunea Como din Italia. Acolo are un palat pe o stâncă şi e vecin cu George Clooney, Angelina Jolie sau Brad Pitt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Fostul primar al sectorului 3, Liviu Negoiţă, urmărit penal pentru abuz în serviciu