FOTO VIRAL! Mesajul unui bucureştean scris pe maşină te face să râzi cu lacrimi. Aşa ceva nu ai mai văzut

Publicat: 09.09.2015, 09:23.
Actualizat: 09.09.2015, 09:30

Un bucureştean a decis să închidă gura răutăcioşilor din trafic. Sătul să mai fie claxonat, şoferul a lipit un mesaj haios pe maşina


Un bucureştean a decis să închidă gura răutăcioşilor din trafic. Sătul să mai fie claxonat, şoferul a lipit un mesaj haios pe maşină

Un şofer din Bucureşti a decis să pună piciorul în prag! A lipit pe maşină un mesaj amuzant pentru a-i descuraja pe conducătorii auto din Capitală să mai claxoneze fără motiv: "Sunt surd ca o cizmă. Degeaba mă claxonaţi!".

Voi aţi întâlnit în trafic astfel de mesaje?

CITEŞTE ŞI Foto! Îţi taie respiraţia! Şoferii au surprins imaginea ASTA în trafic

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.