Antena Meniu Search
x

Doi fraţi de 9 şi 11 ani, din Brăila, daţi în urmărire naţională. Mama lor nu mai ştie nimic de ei de 2 zile

Doi copii din Brăila, în vârstă de 9 şi 11 ani, au fost daţi în urmărire naţională, după ce mama lor a venit la Poliţie şi a spus că nu mai ştie nimic despre ei de 2 zile.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.03.2019, 20:33

Doi copii din Brăila, daţi în urmărire naţională - IPJ Brăila

Doi copii din Brăila, în vârstă de 9 şi 11 ani, au fost daţi în urmărire naţională, după ce mama lor a venit la Poliţie şi a spus că nu mai ştie nimic despre ei de 2 zile.

Potrivit primelor informaţii, Ivanovici Mihai-Ionuţ-Luis şi Ivanovici Florin-Nicolae au plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu au mai revenit.

Doi copii din Brăila, daţi în urmărire naţională

Cei doi copii, de 9 şi 11 ani, ar fi plecat singuri de acasă, iar mama lor i-a dat dispăruţi. Poliţia a publicat semnalmentele celor doi copii şi precizează că orice informaţie în privinţa locaţiei în care se află aceştia este de ajutor.

Ivanovici Mihai-Ionuţ-Luis are o înălţime de 120 centimetri, aproximativ 30 de kilograme, constituţie slabă, părul şaten, tuns scurt, ochii căprui, nu prezintă semne particulare. La momentul dispariţiei purta blugi de culoare închisă, geacă de fâş, de culoare închisă, adidaşi de culoare închisă cu dungi albe.

Ivanovici Florin-Nicolae are o înălţime de 110 centimetri, aproximativ 50 de kilograme, constituţie solidă, părul şaten, tuns scurt, ochii negri, cicatrice în partea superioară dreaptă a frunţii. La momentul dispariţiei purta şi el blugi de culoare închisă, geacă de fâş de culoare albastru deschis, cămaşă de culoare albă şi adidaşi de culoare neagră cu dungă albă.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceştia se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112, să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, sau să lase un mesaj pe pagina de Facebook Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Doi fraţi de 9 şi 11 ani, din Brăila, daţi în urmărire naţională. Mama lor nu mai ştie nimic de ei de 2 zile