Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şase fraţi orfani de tată au fost aruncaţi în stradă cu mama lor, de un unchi, într-un sat din Vaslui

Şase fraţi, rămaşi fără tată în urmă cu numai trei săptămâni şi crescuţi doar de mamă, au fost aruncaţi pe stradă de un unchi, în prag de iarnă, în satul Parpaniţa din Vaslui.

de Alin Tarnovschi

la 27.11.2019 , 13:00

Şase fraţi, rămaşi fără tată în urmă cu numai trei săptămâni şi crescuţi doar de mamă, au fost aruncaţi pe stradă de un unchi, în prag de iarnă, în satul Parpaniţa din Vaslui.

Drama familiei cu şase copii a început în urmă cu trei săptămâni, atunci când tatăl lor şi-a pierdut viaţa în urma unui eveniment ciudat.

Bărbatul, capul familiei şi singurul care muncea pentru a le pune celor mici pe masă ceva de mâncare, se afla în pădure, acolo unde aduna lemne de foc, atunci când a fost înţepat de un tăun.

Vezi și

Fără să ştie că era alergic, bărbatul a intrat în şoc anafilactic şi nu a mai putut fi salvat.

Pe acelaşi subiect

Imediat după moartea tatălui lor, cei şase fraţi şi mama lor au fost daţi afară din casa în care locuiau chiar un unchi, respectiv fratele tatălui.

Aşa au ajuns şapte suflete să trăiască pe stradă.

O vecină impresionată de drama copiilor le-a oferit o casă în care să locuiască, măcar până trece iarna.

În fiecare lună, femeia câştigă 1000 de lei din alocaţiile copiilor, bani cu care trebuie să cumpere mâncare pentru cei mici.

Sonia (un an), Constantin (3 ani), Cosmin (6 ani) şi Mihăiţă (9 ani) sunt în fiecare zi alături de mama lor, în timp ce alte două surori, în vârstă de 13 şi 14 ani merg la şcoală.

Preotul din sat, impresionat de povestea celor şase fraţi, încearcă să îi ajute şi a făcut un apel către oamenii cu suflet şi putere financiară pentru a reuşi să construiască ori să cumpere o casă în care copiii şi mama lor să poată trăi liniştiţi.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Şase fraţi orfani de tată au fost aruncaţi în stradă cu mama lor, de un unchi, într-un sat din Vaslui