Antena Meniu Search
x

Frigul polar din ultimele zile a îngheţat bateriile maşinilor

Românii suferă din cauza frigului. Şi nu mă refer doar la gerul propriu zis ci, şi la gaura din buget. Bineînţeles, cineva are de câştigat de aici. Dealerii de piese auto şi taximetriştii.

Vezi și

Românii suferă din cauza frigului. Şi nu mă refer doar la gerul propriu zis ci, şi la gaura din buget. Bineînţeles, cineva are de câştigat de aici. Dealerii de piese auto şi taximetriştii

Dimineaţa, în parcare, din cauza temperaturilor foarte scăzute, maşina pur şi simplu nu vrea să pornească pentru că bateria e goală. De aici, ştim cu toţii ce urmează.

La mai bine de minus 20 de grade, situaţia este des întâlnită. Într-un ger năpraznic, dimineaţa, de cele mai multe ori, şoferii grăbiţi spre lucru se trezesc că maşinile lor pur şi simplu nu mai pornesc.

Din cauza temperaturilor extrem de scăzute, acumulatorii vechi ai maşinilor se golesc pe nesimţite. Aşa că şoferii nu au de ales decât să facă o vizită la magazinul de piese auto.

În ultimele săptămâni, vânzarile de acumulatori auto au crescut simţitor. La fel şi încasările.

De mai multe comenzi, dar automat şi încasări, se bucură şi taximetriştii, variata de ultim moment când dimineaţa maşina rămâne nemişcată pentru că nu vrea să pornească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Frigul polar din ultimele zile a îngheţat bateriile maşinilor