Antena Meniu Search
x

Frizeriile canine nu mai fac faţă programărilor, odată cu ieşirea din starea de urgenţă

Nu numai oamenii au ieşit ciufuliţi din starea de urgenţă, ci şi căţeii. Aşa se face că, după relaxarea restricţiilor, saloanele de tuns animale de companie abia mai fac faţă comenzilor. Unele frizerii canine au deja programări stabilite până la finalul verii.

de Redactia Observator

la 13.06.2020, 12:22

Vezi și
  • Rezervări există până în luna august.
  • Pandemia nu a influenţat foarte mult preţurile.

De când s-au redeschis, saloanele canine din Braşov nu mai fac faţă programărilor.

Client: E bine că am reuşit să îl aducem că s-a dat drumul pentru acest tip de serviciu. A fost dificil în perioada stării de urgenţă şi a stării de alertă.

Caietul de programări al frizeriei este completat deja până în luna august. Proprietarii animalelor trebuie să urmeze şi reguli stricte când îşi aduc cei mai buni prieteni la salon.

Teodora Ştefan, manager frizerie canină: Clienţii nu mai pot sta pe perioada tunsului împreună cu căţeii şi când vin trebuie să fie echipaţi corespunzător, să poarte masca de protecţie peste gură şi peste nas. Noi, angajaţii, oricum o purtăm, pentru că ne protejează în primul rând de păr, noi o purtam şi înainte de pandemie, aşa că suntem obişnuiţi acum.

Pandemia nu a influenţat foarte mult preţurile, tariful fiind cel cu care stăpânii erau deja obişnuiţi.

Bogdan Buzatu, frizer canin: Începe de la 130 de lei, poate să ducă până la 200, 250 de lei. Un tuns simplu e mai ieftinuţ, un tuns cum e acest căţel ajunge la un preţ mai mare.

Zorro este un cocker american şi după două luni şi jumătate de când a stat în izolare, iată că astăzi a fost prima lui vizită la salon pentru toaletare.

Şi dresorii de câini şi-au reluat activitatea, iar acum lucrează la capacitate maximă.

Adrian Taus, dresor canin: Au fost mai puţini oameni care au fost dispuşi să lucreze, dar în principiu ne-am descurcat. Nu a fost chiar atât de rău.

Perioada de izolare a fost una grea pentru câinii de casă, spun specialiştii.

Adrian Taus, dresor canin: Cred că în mare parte era greu pentru cei ce erau la început de drum, cu puiuţi, care, practic, s-au obişnuit foarte mult să stea alături de stăpâni şi acum cred că au nişte probleme că se întorc la muncă. anxietate de separare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Frizeriile canine nu mai fac faţă programărilor, odată cu ieşirea din starea de urgenţă