Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Timişoara a demontat şi furat absolut tot dintr-o casă, chiar şi robineţii din baie şi bucătărie

Un tânăr de 30 de ani a fost reţinut la Timişoara după ce a furat dintr-o locuinţă absolut tot ce putea fi demontat. Hoţul a lăsat practic casa complet goală în doar 5 zile, timp în care proprietarii au lipsit de acasă. Tânărul a furat tot, mobila, chiar şi paturile şi robineţii.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.04.2019, 14:49

Hoţ din Timişoara fură tot dintr-o casă, chiar şi robineţii - Profi Media

Un tânăr de 30 de ani a fost reţinut la Timişoara după ce a furat dintr-o locuinţă absolut tot ce putea fi demontat. Hoţul a lăsat practic casa complet goală în doar 5 zile, timp în care proprietarii au lipsit de acasă.

Tânărul a furat tot, covoarele, mobila, chiar şi paturile şi robineţii din baie şi bucătărie.

Hoţ din Timişoara fură tot dintr-o casă, chiar şi robineţii

Un tânăr de 30 de ani din Timişoara a fost reţinut de poliţişti după ce a furat absolut tot dintr-o casă. El a furat luat inclusiv paturile, covoarele și robineții din baie și bucătărie.

Poliţiştii informează că tânărul de 30 de ani este bănuit că, în perioada 18 – 23 martie 2019, ar fi pătruns de mai multe ori într-un imobil de pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu din Timișoara.

Proprietarii nu erau acasă, iar individul a furat tot ce i-a căzut la mână: televizoare, covoare, bunuri de valoare, paturi și chiar și robineții din baie și bucătărie, potrivit aradon.ro

Casă golită de hoţ la Timişoara, prejudiciu de 5.500 de euro

"În fapt, în perioada 18 – 23 martie a.c., cel în cauză ar fi pătruns prin efracție într-un imobil de pe strada Constantin Brâncoveanu din municipiul Timișoara, de unde a sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciu în valoare de 5.500 de euro. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cel în cauză fiind reținut pentru 24 de ore și introdus in Centrul de Reținere și Arest Preventiv Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului", transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Un eveniment similar a avut loc la Roman, unde un tânăr de 32 de ani, din Roman, a furat tot acoperişul casei unui vecin. Bărbatul, care a profitat de lipsa de câteva zile a proprietarului de acasă, s-a chinuit 3 zile să care tot acoperişul, dar şi izolaţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Timişoara a demontat şi furat absolut tot dintr-o casă, chiar şi robineţii din baie şi bucătărie