Antena Meniu Search
x

Spargere ca-n La Casa de Papel în Cluj-Napoca. Poliția: "Noul sezon nu se filmează aici!"

Trei tineri au ajuns în arestul poliției din Cluj-Napoca, după un furt inspirat din serialul "La Casa de Papel". Spre deosebire de protagoniștii producției spaniole, hoții au fost prinși după câteva minute.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 13.01.2020, 13:47

Furt ca-n La Casa de Papel în Cluj-Napoca.
Cei trei indivizi au ajuns în arest, după tentativa nereușită de a sparge un magazin - Poliția Română

Trei tineri au ajuns în arestul poliției din Cluj-Napoca, după un furt inspirat din serialul "La Casa de Papel". Spre deosebire de protagoniștii producției spaniole, hoții au fost prinși după câteva minute.

Cei în cauză, cu vârste cuprinse între 25 și 26 de ani, din Cluj-Napoca, au fost prinși în flagrant delict, în apropierea unui magazin de unde ar fi încercat să sustragă bunuri, a anunțat IPJ Cluj.

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 12 ianuarie, în jurul orei 4:00. Având fețele acoperite cu măști, indivizii au încercat să pătrundă într-un spațiu comercial de pe strada Dâmboviței.

Aventura nu a fost încununată de succes. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și agenți de pază, iar cei trei au fost depistați.

Aceștia au încercat să fugă de echipajele de poliție, dar au fost opriți și imobilizați. Au fost găsite asupra lor și ridicate din zona în care au fost opriți măști, cagule și alte bunuri folosite la comiterea furturilor.

Poliția din Cluj-Napoca: "Breaking news! Noul sezon al serialului Casa de Papel nu se filmează la Cluj!"

Cei trei au fost conduși în arest iar, în urma cercetărilor, s-a stabilit că ar mai fi comis un furt la data de 9 ianuarie, când s-ar fi deplasat cu un autoturism cu număr fals de înmatriculare în cartierul Zorilor, iar dintr-un magazin ar fi sustras țigări și sticle de alcool, cauzând un prejudiciu în valoare de circa 10.000 de lei.

Totodată, cel care ar fi condus autovehiculul nu avea permis de conducere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute de Codul penal.

Tinerii urmează a fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Spargere ca-n La Casa de Papel în Cluj-Napoca. Poliția: "Noul sezon nu se filmează aici!"