Antena Meniu Search
x

Furtuni violente lovesc România! O familie cu doi copii a rămas sub cerul liber, la Bistriţa. Vijelia a dărâmat crucea unei biserici

Natura s-a dezlănţuit şi a lăsat prăpăd în urmă case distruse, acoperişuri smulse, copaci doborâţi la pământ şi zeci de gospădării inundate.

Vezi și

Natura s-a dezlănţuit şi a lăsat prăpăd în urmă case distruse, acoperişuri smulse, copaci doborâţi la pământ şi zeci de gospădării inundate.

O furtună de jumătate de oră a făcut prăpăd în Târgovişte. Acoperişurile de pe mai multe blocuri au fost pur şi simplu smulse de vântul puternic. Mai mulţi copaci din oraş au fost puşi la pământ.

Furtuna puternică a produs pagube însemnate şi în mai multe localități din Bistrița-Năsăud. Grindina şi vântul au măturat totul în cale. Domneşti a fost cea mai afectată localitate din judeţ. O familie cu doi copii a rămas sub cerul liber, după ce furtuna a smuls acoperişul şi a dărâmat un perete.

Mai multe acoperişuri din localitate au fost distruse, un stâlp electric s-a prăbuşit peste o casă, iar crucea de pe turla bisericii a căzut.

Natura s-a dezlănţuit şi în judeţul Neamţ. A plouat torenţial şi zeci de gospodării au fost inundate.

Probleme au fost şi în Piatra Neamţ. La fiecare ploaie mai puternică, oamenii se plâng că li se inundă gospodăriile din cauza reţelei de canalizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Furtuni violente lovesc România! O familie cu doi copii a rămas sub cerul liber, la Bistriţa. Vijelia a dărâmat crucea unei biserici