Antena Meniu Search
x

Gabi Tamas era baut si posibil drogat atunci cand a spart usa unui bloc

Inaintea meciului cu Nationala Romaniei, Gabi Tamas a fost retinut de politie dupa ce si-a testat forta sutului la usa unui bloc din Bucuresti. Baut bine, si, banuiesc politistii, drogat, fotbalistul a vrut cu orice pret sa intre in scara unui bloc

Vezi și

Satul sa marcheze doar pe terenul de fotbal, fundasul nationalei a decis sa inscrie si in usa unui bloc din Capitala. S-a intamplat pe strada Iancu de Hunedoara. La ora 8 dimineata. Infierbantat, si vizibil ametit, fotbalistul a ajuns in fata unui bloc. A vrut sa intre. Dar n-a putut. Usa era blocata. Asa ca a inceput sa traga de ea. “Tragea, sa rupa usa din tatani, s-o scoata fortat”, a declarat Elena Creanga, o femeie de serviciu.

N-a functionat. Enervat la culme, Gabi Tamas a inceput sa o loveasca cu piciorul. Sut dupa sut si usa a inceput sa cedeze. Din cateva lovituri, o bucata s-a desprins. N-a fost de ajuns. Asa ca a mai facut o incercare. “Cand a dat cu picioarele, a vazut ca nu se sparge si placajul asta, dar tot a insistat”, a mai afirmat femeia de serviciu.

Bucuros de izbanda, fotbalistul s-a strecurat cu un mic dribling in scara blocului. Inauntru, femeia de serviciu se minuna de circul la care a asistat. “Mi-a fost frica. Nu stiu, era drogat, era beat, nu stiu. Tipa, facea in toate felurile, era foarte violent, foarte agresiv”, a mai explicat Elena Creanga.

Speriata, femeia a cerut ajutorul vecinilor si al administratorului blocului. Pana sa ajunga acestia, fotbalistul de la nationala a cedat.

Tamas nu i-a primit foarte bine pe oamenii legii si nici nu a stiut sa le spuna ce cauta in blocul cu pricina. Iar politistii l-au dus la sectie in catuse. Tot in catuse a ajuns si dupa ce ar fi devastat si mobila din camera in care a fost tinut. N-a fost foarte prietenos cu agentii, desi tatal lui este nimeni altul decat seful Politiei din Poiana Brasov.

Astazi, la pranz, Tamas trebuia sa se prezinte sub comanda selectionerului, in cantonamentul de la Mogosoaia. La ora aceea insa, fotbalistul care joaca la o echipa de prima liga din Anglia - West Bromwich Albion - se afla in arestul politiei.

Piturca l-a exclus pe Tamas de la nationala pentru amicalul cu Trinidad-Tobago. Dar se mai gandeste daca-l da afara definitiv.

In schimb, politia nu a stat pe ganduri si incearca sa-l audieze pe fotbalist pentru fapta sa.

Paguba - in valoare de 3.000 de lei - este o nimica toata pentru un fotbalist platit cu un milion de euro pe sezon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Gabi Tamas era baut si posibil drogat atunci cand a spart usa unui bloc