Antena Meniu Search
x

Gala celor care ajută! Printre cei care au primit premii s-a aflat şi Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Printre cei care au primit premii s-a aflat şi Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Vezi și

A fost seara mulţumirilor în sectorul 4 al capitalei! Organizaţii, autorităţi, dar şi persoane publice au fost recompensate pentru ajutorul oferit copiilor mai puţin norocoşi. Iar printre cei care au primit premii s-a aflat şi Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Pe acordurile de chitară ale lui Andrei Păunescu. Aşa a debutat gala care i-a premiat pe cei care dau, de fiecare dată, o mână de ajutor şi altora. Actori, cântăreţi, autorităţi locale sau organizaţii. Fiecare în parte a primit mulţumiri pentru contribuţia adusă. Una deloc mică, dacă e să ne luăm după realizări. 

Alexandra Dobre, director general al centrului cultural pentru UNESCO Nicolae Bălcescu: "Mai bine de 700 de copii din sectorul 4 beneficiază de cursuri gratuite, peste 300 de copii din centrele de plasamet au avut parte de excursii la mare, la munte, de tabere tematice, unde au avut ocazia să aibă şi ateliere de lucru şi să stea de vorbă cu oameni specializaţi pe domeniile respective."

Totul a fost posibil prin implicare. Şi, spun cei care au ajutat, ar face asta oricând, mai ales că în joc se află şansele de dezvoltare ale multor copii. 

Andrei Păunescu: "Am participat la niște acțiuni foarte frumoase și mă bucur pentru că nu mă așteptam să primim și o recunoaștere și nici nu trebuia, dar este cu atât mai bine."

Gabriela Podașca secretar de stat Ministrul Tineretului și Sportului: "Este o ocazie sa le arătăm bucureștenilor că avem foarte multi tineri talentați și care ar trebui mult mai bine promovați."

Iar printre premianţi s-a aflat şi Fundaţia Dan Voiculescu. 

Distincţii au primit şi Primaria sectorului 4, Institutul Cultural Roman, Universitatea Politehnica, artistul Florin Chilian și Andrei Păunescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Gala celor care ajută! Printre cei care au primit premii s-a aflat şi Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României