Antena Meniu Search
x

Toate locurile de joacă din Galaţi au fost închise! Părinţii sunt nemulţumiţi, iar Primăria deja a contestat decizia în Instanţă

Toate locurile de joacă din Galaţi au fost închise! Părinţii sunt nemulţumiţi, iar Primăria deja a contestat decizia în Instanţă.

Vezi și

Galaţiul pare să devină uşor, uşor oraşul tuturor posibilităţilor. Şi asta pentru că toate locurile de joacă au fost închise de comisarii de la Protecţia Consumatorului. Părinţii sunt nemulţumiţi, iar Primăria a contestat deja decizia în instanţă. La nivelul judeţului, peste 150 de spaţii de joacă, din 37 de localităţi, au fost închise temporar pentru că nu aveau avizele necesare.

Doar vântul mai suflă la locurile de joacă din municipiul Galaţi. Nu se mai aud chiotele şi glasurile zglobii ale copiilor după ce reprezentanţii de la Protecţia Consumatorilor au fost în control. Nu au stat prea mult pe gânduri şi le-au închis pe toate. Câteva zeci.  

Carmen Sandu, Directorul CJPC Galaţi: "La momentul controlului, un singur parc avea autorizaţie de funcţionare emisă de autoritatea publică locală, celelalte nu aveau, iar cel care avea autorizaţie de funcţionare nu avea inscripţionat pe echipamentele de agrement toate caracteristicile necesare."

Părinţii sunt revoltaţi. Nu sunt de acord cu decizia atât de drastică a autorităţilor. Ba chiar unii dintre ei îşi duc copii să se dea în leagăne şi tobogane  pe riscul lor. 

Nici Primăria Galaţi nu este de acord cu decizia. Acum, soarta locurilor de joacă din oraş este la mâna judecătorilor. 

Raluca Ardelean, Purtător de cuvânt al Primăriri Galaţi: "Serviciul Juridic din cadrul Primăriei Municipiului Galaţi a contestat în instanţă decizia OPC şi se fac demersuri pentru obţinerea autorizaţiei de funcţionare."

Şi spaţiile de joacă din alte 306 de localităţi din Galaţi sunt închise temporar de inspectorii OPC. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Toate locurile de joacă din Galaţi au fost închise! Părinţii sunt nemulţumiţi, iar Primăria deja a contestat decizia în Instanţă