Antena Meniu Search
x

Gânditorul de la Hamangia are un urmaş în Suceava

Un bărbat pe care nimic nu-l poate deranja atunci când analizează o problemă. Nici măcar o bătaie generală în care se aruncă sticle, pahare, pumni şi chiar o drujbă.

Vezi și

 O seară obişnuită, într-un birt comunal. Câţiva vecini povestesc în jurul paharelor cu alcool ce au mai făcut peste zi. Din senin însă femeia de la bar le dă o veste care îi tulbură. Trebuie să închidă.

Unul dintre clienţi, cu o drujbă în loc de traistă, se ridică brusc. Nu să plece, ci să o facă pe femeie să se răzgândească cu pumnul.

După ce dărâmă dozatorul de bere se întoarce la prietenii săi, să termine discuţia, dar aceştia nu mai sunt la fel de vorbăreţi, aşa că începe să spargă sticlele şi paharele de pe masă.

Cu acest gest i-a transformat pe prietenii de pahar în duşmani. Doar pe doi dintre ei, că al treilea pare preocupat de o problemă mult, mult mai importantă.

Bărbatul rămâne impasibil în faţa bătăii generale. Între timp au intervenit şi fraţii bărbatului care a început tot scandalul. Dar parcă tot mai e loc pentru încă o persoană. Se ridică şi mama lor.

Bătrâna observă însă că fiii ei se descurcă singuri şi mai vede ceva: drujba aruncată lângă perete. Aşa că trece prin faţa gânditorului de la Suceava, şi pune mâna pe utilaj. Şi iese din scenă cu paşi calculaţi, ferindu-se parcă să-i deranjeze pe cei cinci combatanţi.

Lupta s-a mutat apoi în faţa barului. Înăuntru a rămas doar bărbatul căzut pe gânduri cu berea lui. Abia după ce o termină se ridică de la masă şi pleacă fără să le împărtăşească vecinilor gândurile sale. Oricum aceştia nu l-ar fi ascultat pentru că-i ţineau de vorbă poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Gânditorul de la Hamangia are un urmaş în Suceava