Antena Meniu Search
x

Gelozia i-a luat minţile! Un tânăr din Satu Mare şi-a ucis cu sânge rece iubita, venită din Germania ca să-l vadă. Bărbatul ar avea antecedente

Este gestul extrem al unui tânăr de 27 de ani din Satu Mare, care, în urmă cu cinci zile, a bătut-o pe femeia mai mare cu 20 de ani decât el până când aceasta şi-a dat ultima suflare. Cruzimea de care a dat dovadă bărbatul nu s-a oprit aici! Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

Vezi și

Este gestul extrem al unui tânăr de 27 de ani din Satu Mare, care, în urmă cu cinci zile, a bătut-o pe femeia mai mare cu 20 de ani decât el până când aceasta şi-a dat ultima suflare. Cruzimea de care a dat dovadă bărbatul nu s-a oprit aici! Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

Femeia de 47 de ani, de cetăţenie germană, venise de curând în Livada, la iubitul ei cu 20 de ani mai mic decât ea. Săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, cei doi s-au certat, iar de la vorbe grele până la violenţă nu a fost decât un pas. Într-un acces de furie, tânărul şi-a luat la bătaie partenera. A lovit-o până când aceasta a rămas fără suflare.

Individul de 27 de ani ar fi intrat în panică. A ascuns cadavrul iubitei în portbagajul maşinii pe care a abandonat-o chiar în faţa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Satu Mare. Vecinii tânărului spun că, de vineri, şi-a schimbat comportamentul. Era tot mai agitat.

Trupul fără viaţă al femeii a zăcut în maşina abandonată timp de cinci zile. Nimeni nu a bănuit nimic, până când familia nemţoaicei a alertat autorităţile din Satu Mare, disperată că nu mai ştia nimic de ea. Până şi anchetatorii au fost şocaţi, ieri, când au făcut macabra descoperire. 

Tânărul de 27 de ani a fost reţinut imediat. Potrivit unor surse din anchetă, a fost înregistrat pe camerele de supraveghere de la pompieri chiar în noaptea crimei, atunci când a abandonat autoturismul. Cei care îl cunosc sunt în stare de şoc. Nu le vine să creadă ce a putut să facă.

Erau doi fraţi gemeni, dar era un copil liniştit, dar de un timp s-a schimbat relaţia cu familia, a locuit singur, a fost plecat în străinătate, dar ceea ce a făcut este de necrezut, nu am crezut că un om să facă asemenea lucruri, atât de nepotrivite, spun apropiaţii familiei.

Ca orice tânăr din secolul nostru, libertin, cam agresiv, a mai avut şi alte ieşiri. Păi a mai avut ceva probleme şi cu familia, am înţeles, de la împărţirea averilor la alte minuni, adaugă un cunoscut.

Bărbatul ar mai avea antecedente. În februarie, i-a incendiat maşina fratelui său.

Tânărul este cercetat acum pentru omor calificat. Astăzi va ajunge în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă şi riscă ani grei de închisoare dacă va fi găsit vinovat. Trupul femeii căreia i-a curmat viaţa a fost dus la medicină legală pentru necropsie. Apoi urmează să fie repatriat în Germania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Gelozia i-a luat minţile! Un tânăr din Satu Mare şi-a ucis cu sânge rece iubita, venită din Germania ca să-l vadă. Bărbatul ar avea antecedente