Antena Meniu Search
x

Gemenii de un an ai unei românce, MASACRAȚI în Londra! Tatăl i-a lovit cu CIOCANUL în cap! Poliţia l-a arestat pe ucigaşul care a îngrozit Marea Britanie

Momente de groază sâmbătă seara pentru o româncă din Londra ai cărei gemeni, băiat şi fată, de doar un an, au fost loviţi cu ciocanul în cap. Băieţelul a murit, iar sora lui e în stare critică. Criminalul, un indian, tatăl copiilor, a fugit şi e căutat de poliţie!

UPDATE 23:10: Poliţia engleză l-a arestat pe soțul româncei, care e suspectat că și-a lovit cu un ciocan în cap cei doi copii gemeni. Bărbatul, care e de origine indian, e acum interogat de polițiștii care-l au în custodie.

Bidhya Sagar Das, de 33 de ani, a fost arestat în Hackney, în nord-estul Londrei, la ora locală 19.15, spune Sky News. A fost dus pentru a fi încarcerat și interogat la o secție de poliție din estul capitalei britanice.

A fost capturat la aproape 24 de ore de când și-ar fi atacat cei doi copii gemeni, în vârstă de un an, pe care îi are cu o româncă originară din Galați, Cristinela Datcu. I-ar fi lovit cu un ciocan în cap. Fiul a murit la spital, iar surioara lui e, în continuare, în stare gravă, spun medicii.

Pe acelaşi subiect

”Încă ne dorim să primim orice fel de informație de la oricine, legată de acest incident”, au spus polițiștii londonezi, care fac apel populației din zonă să le furnizeze detalii folositoare în anchetă.

UPDATE 22:10: Anchetatorii englezi au descoperit arma crimei de la Londra, unde un bebeluş de un an şi sora lui geamănă au fost loviţi în cap cu un ciocan chiar de tată. Mama gemenilor e româncă, Cristinela Datcu, din Galați, iar tatăl e indian.

Ciocanul a fost descoperit de poliţişti în apropierea casei unde locuiau cei doi şi copiii lor, aruncat într-un sac cu nisip. Gemenii se numeau Gabriel şi Maria, fetiţa fiind în stare critică internată în spital.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Momente de groază sâmbătă seara pentru o româncă din Londra ai cărei gemeni, băiat şi fată, de doar un an, au fost loviţi cu ciocanul în cap. Băieţelul a murit, iar sora lui e în stare critică. Criminalul, un indian, tatăl copiilor, a fugit şi e căutat de poliţie!

Bidhya Sagar Das, 33 de ani, este bprbatul care i-a atacat pe bebeluşi cu ciocanul, după ce a încuiat-o pe mama lor în baie. Vecinii au povestit că au auzit ţipetele acesteia, "Copii mei, copii mei!" şi au alertat poliţia.

Indianul a fugit de la locul faptei înainte ca poliţiştii şi medicii să ajungă acolo. De atunci nu a mai fost văzut şi e dat în urmărire generală.

CITEŞTE ŞI: Anchetatorii au descoperit unde a împuşcat-o Adrian Hladii pe Dalia Duca

Un alt român care locuieşte în aceeaşi clădire, Mihai M., a povestit presei engleze că românca şi partenerul ei indian se certau foarte des şi poliţia a venit de mai multe ori la ei acasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Gemenii de un an ai unei românce, MASACRAȚI în Londra! Tatăl i-a lovit cu CIOCANUL în cap! Poliţia l-a arestat pe ucigaşul care a îngrozit Marea Britanie