Antena Meniu Search
x

Generalul Victor Atanasie Stanculescu iubeste dupa gratii

Generalul cu inima de gheata este indragostit. Aflat la varsta bunicilor, Victor Atanasie Stanculescu, a marturisit, in exclusivitate pentru Observator ca-si doreste cand va implini 85 de ani o felicitare de la iubita lui.

Vezi și

O femeie care i-a fost aproape in anii de detentie. L-a vizitat de 400 de ori in penitenciar si ii scrie des scrisori de dragoste. Stanculescu are o pedeapsa de 15 ani de inchisoare in dosarul Revolutiei.

Amintirile, dar mai ales iubirea il tin in forma pe fostul general Stanculescu. Desi se apropie de 85 de ani, el dovedeste clar ca dragostea n-are varsta.

Stanculescu nu vrut sa dezvaluie identitatea celei care i-a pus inima pe jar si ii da dureri de inima in spatele gratiilor.

La viata lui, generalul a facut furori, printre reprezentantele sexului frumos. In 2006, cand era in libertate s-a afisat la bratul unei femei mai tinere ca el cu trei decenii.

In decembrie 89, Stanculescu era unul din cele mai dure personaje ale Revolutiei romane. Acum, vorbeste deschis despre revolutia inimii: “Dupa ce a murit sotia mea cu care aveam 51 de ani de casatorie... A fost cea care m-a ajutat sa scap sa nu ma duc dupa Popa, generalul Popa care s-a sinucis”.

Adica presedintele completului de judecata care i-a condamnat la moarte pe sotii Ceausescu.

Despre initiativa lui Mircea Oprean, sotul Zoei Ceausescu care vrea sa redeschida procesul sotilor Ceausescu, Staculescu crede ca este tardiva.

Victor Atanasie Stanculescu a cerut, in ianuarie, sa fie eliberat pe motive medicale. Tribunalul Ilfov i-a respins cererea dar el poate face o noua solicitare peste sase luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Generalul Victor Atanasie Stanculescu iubeste dupa gratii