Antena Meniu Search
x

Genţile femeilor conţin microbi asemeni toaletei

Ştim deja că trebuie să avem grijă de ele, pentru că se pot umple foarte uşor de microbi. Însă nu doar exteriorul genţii este important, ci şi interiorul ei.

Vezi și

Ştim deja că trebuie să avem grijă de ele, pentru că se pot umple foarte uşor de microbi. Însă nu doar exteriorul genţii este important, ci şi interiorul ei.

O să spuneţi că ce avem în poşetă e în siguranţă. Cercetătorii americani sunt de altă părere, iar după ce au studiat intens au ajuns la o concluzie: dacă nu sunt corect întreţinute, genţile sunt surse de îmbolnăvire.

Fiecare femeie ştie exact ce tip de geantă îşi doreşte. Important este ca accesoriul să fie la modă, într-o culoare potrivită ţinutei, dar şi să fie fabricat dintr-un material de calitate. Iar cum în geanta unei femei trebuie să încapă foarte multe lucruri, o condiţie esenţială este şi ca geanta să fie de dimensiuni mari.

Însă când vine vorba de lucrurile de care avem nevoie, lista este nesfârşită. Cu toate acestea, nici o femeie nu trece şi bacteriile pe acea listă. Deşi există. Şi încă în număr foarte mare.

Cu cât mai multe obiecte ţinem în geantă, cu atât mai mult bacterii vom purta pe mâini. Iar printre cei mai mari magneţi de bacterii se numără produsele cosmetice, care nu lipsesc aproape niciodată din poşetele femeilor.

Aşa că trebuie să avem grijă înainte de toate unde ne lăsăm geanta atunci când suntem acasă. Patul din dormitor nu este un loc potrivit, dar nici în bucătărie nu ar trebui să ne lăsăm poşeta, pentru că bacteriile de pe ea pot trece foarte uşor pe mâncare şi de aici până la îmbolnăvire mai este un singur pas.

Pe lângă alegerea unui loc în care să vă ţineţi mereu geanta atunci când sunteţi acasă, există şi alte metode prin care vă puteţi proteja de bacteriile de pe ea.

Iar dacă geanta pe care o purtaţi este din piele naturală, trebuie să acordaţi o mai mare atenţie curăţării sale, pentru că acest acest tip de poşete adună cele mai multe bacterii, pentru că au suprafaţa poroasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Genţile femeilor conţin microbi asemeni toaletei