Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gheorghe Nichita, primarul din Iaşi, îşi spiona iubita cu un telefon special

Gelos pe iubita cu 25 de ani mai tânără, Gheorghe Nichita, primarul Iaşilor, i-a făcut şi un cadou "otrăvit". Un telefon spion care-i spunea în orice moment unde este femeia, cu cine şi ce vorbeşte

de Redactia Observator

la 01.05.2015 , 19:33

Gelos pe iubita cu 25 de ani mai tânără, Gheorghe Nichita, primarul Iaşilor, i-a făcut şi un cadou "otrăvit". Un telefon spion care-i spunea în orice moment unde este femeia, cu cine şi ce vorbeşte

Când iubita cu 25 de ani mai tânără a vrut să-l părăsescă, Gheorghe Nichita a pus în mişcare o adevărată reţea de filaj amoros. Cu ajutorul şefilor de la Poliţia Locală pe care-i avea în subordine.

Tânăra pentru care Don Juan din Copou a făcut o obsesie este Adina Samson, şefa Serviciului Managementul calităţii din Primărie. Aveau o relaţie de mai mulţi ani, de când primarul era însurat. Speriat că ar putea fi înşelat de amantă, Nichita a pus poliţiştii locali să facă de pază în faţa casei ei. Îmbrăcaţi civil şi cu un câine în lesă.

Vezi și

Orice bărbat care se întâlnea cu iubita primarului era la rândul lui urmărit. Ca să-şi sperie rivalii, Gheorghe Nichita a cerut ajutor şi interlopilor din clanul Cordunenilor. Au aflat procurorii după ce amanta primarului s-a plâns unei prietene.

Cot la cot cu poliţiştii locali, de la o firmă de detectivi particulari, interlopii o urmăreau pe iubita primarului şi îi vindeau acestuia informaţiile cu trei mii de lei. Mult mai ieftini, poliţiştii locali foloseau pentru filajul amoros maşinile din dotare şi făceau documente oficiale de deplasare ca să deconteze benzina când erau trimişi de Nichita să-i urmărească amanta când pleca din oraş.

În referatul procurorilor există şi interceptarea unei convorbiri în care edilul de Iaşi le-a cerut şefilor Poliţiei Locale să verifice dacă scârţâie un pat, dintr-o cameră de hotel pe care Nichita voia să o închirieze.

Ca să fie sigur că nu pierde nimic primarul i-a făcut cadou iubitei lui un telefon care avea instalată o aplicaţie spion şi i-a montat fără să ştie pe maşină un sistem de urmărire.

Gheorghe Nichita şi cei doi şefi ai poliţiei locale din Iaşi au fost reţinuţi noaptea trecută.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Gheorghe Nichita, primarul din Iaşi, îşi spiona iubita cu un telefon special