Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ghiţă pleacă în străinătate. La pachet

Înaintea Moşului, în casele românilor de pretutindeni ajunge Ghiţă. Odată sacrificat, porcul a fost rapid transformat în bucate tradiţionale. Şoriciul, cârnaţii preparaţi de gospodine în casă, toba şi lebărul au luat deja drumul străinătăţii.

de Redactia Observator

la 17.12.2016 , 20:09

Înaintea Moşului, în casele românilor de pretutindeni ajunge Ghiţă. Odată sacrificat, porcul a fost rapid transformat în bucate tradiţionale. Şoriciul, cârnaţii preparaţi de gospodine în casă, toba şi lebărul au luat deja drumul străinătăţii.

Pachetele cu bunătăţi sunt încărcate în camioane şi trimise peste graniţe.

Mii de pachete aşteaptă să fie încarcate şi să ia drumul Europei. Cei care le vor primi vor fi mai aproape de casă, măcar cu gândul.

Articolul continuă după reclamă

Pentru un pachet de până în zece kilograme, românii plătesc între 18 şi 20 de euro. Fiecare kilogram în plus este apoi taxat, în medie, cu 2 euro. Condiţia este ca alimentele să nu fie perisabile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
V-aţi hotărât cu cine votaţi pentru Primăria Capitalei?
Observator » Ştiri sociale » Ghiţă pleacă în străinătate. La pachet