Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a impartit sute de lei de ziua lui

Butoni de aur cu diamante si ceas de 60.000 de euro. S-a rasfatat Gigi Becali, astazi, de ziua lui. A stralucit de la tribuna Camerei Deputatilor si le-a dat saracilor bani sa-si cumpere de mancare.

Vezi și

Flatat si impresionat de cei care l-au numi chiar Sfantul Gheorghe, Gigi Becali a scos teancul de bani si s-a lepadat pe loc de cateva bancnote. Pomana in euro au primit doar cei batrani si bolnavi, dar si cei care stiu cum sa-l convinga sa fie generos.

Pelerinaj a fost toata ziua la palatul lui Gigi Becali. Unii i-au batut si la poarta vilei din Pipera, dar selectia a fost riguroasa.

Becali a primit o icoana si o carte de la reporterii Observator, dar a spus ca nu citeste "pentru ca il ustura ochii".

De Sfantul Gheorghe, Becali n-a vrut sa dea ochii nici cu judecatorii. Nu s-a prezentat la termenul din dosarul schimburilor de terenuri cu MApN. S-a costumat la patru ace si s-a dus glont in Parlament.

Nu s-a mandrit doar cu ceasul care costa cat o masina, ci si cu costumul visiniu, la care a asortat o camasa neagra, cu strasuri si o cravata alba.

Escapada in Parlament a fost insa un scurta, cat sa le ureze colegilor „La multi ani!”. S-a intors repede la palat, unde il asteptau musafirii, pentru care a intins covorul rosu. Masa si dansul s-au tinut cu usile inchise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a impartit sute de lei de ziua lui