Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a plâns pentru libertate

Lui Gigi Becali i-au dat lacrimile în închisoare. De bucurie, de data asta.

Vezi și

L-a auzit în direct pe preşedinte că se gândeşte la cererea lui de graţiere. De câteva zile, Becali se roagă întruna în celulă. Mama lui merge aproape zilnic la biserică şi i-a trimis şi lui Băsescu o icoană la Cotroceni. Gigi visează să fie graţiat până de Paşte.

În fiecare zi de sărbătoare şi în fiecare duminică aprinde câte-o lumânare. Şi nu lipseşte de la slujbă. Pentru graţierea fiului, mama lui Gigi Becali se roagă în biserica din Pipera, iar latifundiarul - în celula de la Poarta Albă. A plâns când a aflat că preşedintele i-a dat speranţă.

Marţi, Becali îşi încearcă iar norocul la instanţă. Vrea să se opereze la coloană în Germania şi cere întreruperea pedepsei pentru 3 luni. Dacă nu, nădejdea stă tot la graţiere.

Mii de semnături şi din străinătate, nu numai din România şi mii de oameni se roagă pentru el şi toţi zic să stă degeaba în închisoare.05,13

În închisoare sunt toate căpeteniile familiei Becali. De săptămâna trecută, verii Giovani şi Victor sunt încarceraţi tot la Poarta Albă.

Giovani şi Gigi n-ar vorbi pentru că Anamaria Prodan ar fi luat sub contract toată spuma echipei de fotbal. Adică toţi fotbaliştii buni de vândut în viitor, iar Becali i-a dat mână liberă. Deşi afacerile verilor au ieşit în pierdere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a plâns pentru libertate