Antena Meniu Search
x

Cum si-a modernizat Gigi Becali celula de la Rahova

In a doua zi de arest, Gigi Becali a vrut sa-si modernizeze celula rece. Cu televizor de ultima generatie, laptop, DVD-player si un espresor. S-a ales doar cu televizor cu diagonala mica, cat sa incapa pe masuta din celula.

Vezi și

La inchisoare, musafirii nu vin ca la palat. Luna aceasta, Gigi Becali are dreptul la patru vizite. Lista a fost deschisa, astazi, de verii preferati: Virgil si Victor Becali. Prima vizita a fost, asadar, bifata.

Gluma s-a ingrosat, cand sefii din penitenciar au respins televizorul. Diagonala avea 55,88 de centimetri. Aproape cu Ddoi centimetri in plus, peste limita impusa de penitenciar. Asa ca Ionut Lutu, omul de casa al lui Gigi, a plecat din nou la cumparaturi.

A doua incercare s-a potrivit perfect in perete. Televizorul LED are 53,34 de centimetri. Nici asa nu a fost declarat usor admis. Becali si-a mai dorit si cafea buna, pentru diminetile din puscarie.

Lista doleantelor era insa mult mai lunga. Laptop, boxe sau DVD-player. Toate au fost respinse. Luxul opulent, atat de iubit de Becali, e acum istorie.

Pentru nevoile de zi cu zi, are la dispozitie magazinul din penitenciar. Deja a facut cumparaturi. Tot limitate, pentru ca averea lui inseamna acum 375 de lei pe saptamana.

In familie, mama lui Becali pare acum cea mai puternica, spun apropiatii. Rugaciunile si arestarea de acum trei ani au intarit-o. Insa fiul ei nu lasa timpul sa se scurga la intamplare. In spatele gratiilor, se pregateste strategia de eliberare.

Dupa intalnirea cu Gigi, avocatul lui parea mai entuziasmat.

Pe langa gratiere, ar putea fi vorba si despre o detentie in regim deschis. Asta inseamna ca, in timpul zilei, razboinicul luminii ar putea sa se intoarca la fotbal si la Steaua. Pentru asta, insa, are de trecut examenul celor 20 de zile, cate au mai ramas din perioada de carantina. Pentru ca are o pedeapsa mai mare de un an, regimul deschis ar fi o masura exceptionala in cazul sau.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Cum si-a modernizat Gigi Becali celula de la Rahova