Antena Meniu Search
x

Gigi Becali ar mai putea primi o condamnare

Sunt ore de cumpana, pentru Gigi Becali. Maine, la Inalta Curte, ar mai putea primi o condamnare. Si ar putea vedea apusul Stelei! Sentinta in Dosarul Valiza ar putea da, nu una, ci doua lovituri de proportii

Vezi și

Dupa un sezon intergalactic, Steaua lui Becali e la un pas sa se stinga. Are bani. dar nu si banca. Are oi, insa nu si libertatea de a le pastori. In puscarie, ii mai ramasese un singur vis: sa o vada pe Steaua.

Sefii fotbalului din Europa nu iarta nimic. Au retrogradat ei marele Juventus, in 2006. “Pentru mine, nu-mi fac probleme, ca nu am cum”, a spus Becali.

Tot ca la italieni, suporterii adevarati promit sprijin etern. “Noi nu avem altceva de facut decat sa mergem dupa echipa”, a afirmat Gheroghe Mustata, liderul galerei Steaua.

Judecatorii vor decide daca valiza cu 1,7 milioane pe care Becali o trimisese unei echipe din Cluj sa-i bata adversarii e mita sau nu. Daca va fi gasit vinovat, vacanta lui Becali din inchisoare va fi mai mare de trei ani, cat a primit pentru schimbul de terenuri cu armata.

Pentru echipa, ar putea exista totusi o portita de scapare. Patronul Stelei e patron doar cu numele. In acte, e doar finantator. Oficialii Stelei il pot da pe Becali in judecata cu acuzatia ca a pregatit valiza cu bani, de capul lui. Chiar si asa insa Steaua lui Becali s-ar putea scufunda in divizia B, prin implicarea celorlalte personaje. Teia Sponte a dus valiza cu bani. E considerat complice. Iar Victor Piturca era pe atunci antrenor la Steaua.

Efectele dosarului Valiza s-ar putea rasturna, ca piesele de domino, pana la un copil. Daca Piturca e gasit vinovat, ramane fara loc de munca si fara salariu. Iar fiul lui cu Vica Blochina ramane fara pensia alimentara de cateva mii de euro.

In tot acest timp, verii impresari cauta, printre straini, noi patroni pentru Steaua lui Becali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali ar mai putea primi o condamnare