Antena Meniu Search
x

Gigi Becali va fi apărat de un avocat portughez

Gigi Becali a pornit războiul cu statul. Plângerea lui a ajuns la CEDO şi e acum analizată.

Vezi și

 Gigi Becali a pornit războiul cu statul. Plângerea lui a ajuns la CEDO şi e acum analizată. Va fi apărat de un avocat celebru, venit din Portugalia să pregătească strategia noului său client.

Profesorul în drept e cunoscut ca apărător al inculpaţilor români. Şi nu oricum. Ci cu pledoarii cel puţin bizare. Recită în faţa judecătorilor severi versuri din Eminescu. În cazul lui Becali, probabil va cita din Biblie.

Numele lui este Jose Preto. Şi-ar putea fi îngerul păzitor al lui Gigi Becali! E un avocat de succes. Iar în ţara sa natală, Portugalia, e la fel de celebru cum e şi latifundiarul în România.

A bătut la Poarta Albă să-l ajute pe omul de afaceri, ortodox ca şi el, ajuns acum la ananghie. Acum câţiva ani era greu de crezut că Becali se va război vreodată, la CEDO, tocmai cu statul român. Cu ţara sa.

Dar, de un an de zile, Becali e deţinut. Iar asta pare că i-a cam schimbat orizonturile. Se simte discriminat. Şi a tot strigat că nu i se respectă drepturile. Avocatul portughez a reacţionat imediat. Cel mai probabil, îl va reprezenta la CEDO.

Va ţine pledoarii în favoarea lui. Poate, mai bine spus - predici. Pentru că, la fel ca Becali, noul său apărător are un stil aparte. S-a evidenţiat în modul în care îi apăra pe românii care comiteau fărădelegi pe teritorii străine.

Pentru a impresiona instanţa, recita chiar poezii de Eminescu. Despre Becali, probabil, avocatul va vorbi, în faţa Curţii, cu pasaje din Scriptură. Pentru a caracteriza bine personajul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali va fi apărat de un avocat portughez