Antena Meniu Search
x

Gigi Becali vrea sa dispara din viata publica

La Jilava, Gigi Becali vrea sa fie un detinut model. Nu mai contesta regimul de detentie, este sef de celula si stapanul telecomenzii. Cand se vede la televizor, rabufneste. Becali vrea sa dispara din viata publica.

Vezi și

Peste cinci zile se intoarce in fata judecatorilor. Ii va ruga sa-l elibereze putin. Trei luni, mai exact, cat sa poata salva Steaua, spune el.

La ora sase si jumatate dimineata, soarele abia razbate printre zabrelele de la Jilava. E ora cand gardianul da desteptarea. Usile condamnatilor se deschid. Incepe o noua zi in puscarie.

Traiul in inchisoare da alta valoare vietii. Pe 12 metri patrati, respira patru oameni. Becali, fostii generali Babiuc si Cioflina, dar si omul de afaceri Marius Locic. Sunt conditii VIP, spun fostii detinuti.

Razboinicului luminii, doar gustul branzei, de la micul dejun, i-a mai adus aminte de viata lasata in urma. Pranzul, cu tocanita si ciorba de dovlecei, poate fi saracacios pentru un milionar in euro, dar pentru un detinut asigura portia minima de calorii. Iar masa de seara e ca-n armata: paste cu branza, de la popota.

Oricum ar fi, suplimentul poate veni de la magazinul penitenciarului. Acolo unde si-a facut deja prieteni. Omul de casa, Ionut Lutu, a venit sa faca programare pentru pachete. Maine, ii livreaza lui Gigi tot ce are nevoie.

Condamnarile si viata in puscarie l-au transformat pe Becali, spun cei care merg la el. Nu mai suporta sa se vada la televizor. Printre detinuti, tine predici despre voia lui Dumnezeu in toate si cauta putere. Pentru ca, nu cu mult timp in urma, credea ca pentru el urmeaza pensionarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali vrea sa dispara din viata publica