Antena Meniu Search
x

Ginecologul din Craiova care a cerut spaga unei tinere pentru un avort a fost arestat

La amanet, pentru bani de spaga! Un ginecolog din Craiova si-a trimis pacienta sa isi amaneteze bijuteriile de aur pentru a plati pentru un avort gratuit.

Vezi și

Tanara a alertat politia, care a organizat un flagrant. Iar medicul a cazut imediat in capcana anchetatorilor. Nu e singurul care, pentru bani, e in stare sa-si puna pacientele in pericol. Au demonstrat-o cu o camera ascunsa reporterii Observator.

Radu Nicon, 59 de ani. Ginecolog de profesie si spagar din greseala. Luna trecuta, in cabinetul lui a intrat o fata de 18 ani. Avea o sarcina extrauterina, caz in care intreruperea este obligatorie si gratuita, cel putin pe hartie. Insa medicul a cerut bani. 500 de lei, spaga.

Pentru a face rost de bani, fara a-si alarma parintii, fata si-a dus un lant de aur la amanet. A primit 400 de lei pe el si s-a intors la medic pentru a-i cumpara bunavointa. Dar spaga era nenegociabila. Ginecologul i-ar fi scos un cercel din ureche, drept garantie, si ar fi trimis-o sa il vanda pe celalalt. In drum spre casa de amanet, fata s-a oprit la politie.

Zilele trecute, un barbat ingrijorat a trecut si el pe la ginecologul Nicon. Amanta lui era insarcinata, iar situatia cerea un avort. De aceasta data, doctorul a marit pretentiile: 1.300 de lei, pentru linistea amantilor. A primit doar 1.000 si o pereche de catuse. Flagrantul procurorilor anticoruptie l-a prins nepregatit.

Virusul spagii pare raspandit si la colegii lui, din alte orase. Pentru suma potrivita, se face avort chiar si daca fatul trece de 14 saptamani.

Medicul din Craiova a fost arestat pentru 29 de zile. Este cercetat pentru luare de mita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ginecologul din Craiova care a cerut spaga unei tinere pentru un avort a fost arestat