Antena Meniu Search
x

Grav accident rutier pe soseaua de centura a Brailei

Vacanta la mare s-a terminat tragic pentru un cuplu de tineri. Masina in care erau s-a zdrobit de un autoturism care circula regulamentar. Tinerii mai aveau cativa kilometri pana acasa

Vezi și

Sotul ei, care era la volan, n-a fost la fel de norocos. Barbatul a gonit cu viteza pe centura Brailei si la un moment dat a patruns pe contrasens direct intr-o masina care circula regulamentar. " Dansii ne-au depasit pana la unitatea militara".

Cei doi soti se intorceau de la mare si mai aveau cativa kilometri pana sa ajunga acasa. "Din primele cercetari a reiesit faptul ca soferul masinii s-a angajat intr-o depasire neregulamentara a mai multor auto, unde se tamponeaza frontal cu un alt conducator auto", a declarat Plt. Florin Arghir, ISU Braila

Cativa martori s-au grabit sa le acorde primul ajutor. Pentru barbatul de 31 ani n-au mai putut face nimic, insa. Impactul violent i-a fost fatal barbatului care a ramas captiv intre scaun si bord. Pompierii s-au chinuit zeci de minute sa-i scoata trupul neinsufletit dintre fiare.

Sotia acestuia a fost sedata si dusa la Spitalul Judetean din Braila. Acolo au ajuns si soferul si pasagerul din masina care circula regulamentar. "A decedat, probabil, pe loc si tanara alaturi de el are traumatisme de umar si torase. In cealalta masina, un tanar are traumatism abdominal", a declarat managerul Managerul de la Serviciul de Ambulanta Judeteana Braila.

Din cauza accidentului Drumul European E 87 circulatia a fost intrerupta mai bine de o ora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Grav accident rutier pe soseaua de centura a Brailei