Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Grupa sanguina iti influenteaza sexualitatea

Cercetatorii niponi s-au pus pe studiat inca din anii '70, atunci cand au ajuns la concluzia ca grupa sanguina iti influenteaza nu doar temperamentul, dar si sexualitatea

Vezi și

Simona are 25 de ani. Este o fata draguta si o fire vesela, dar in ultima perioada, Cupidon a cam ocolit-o. Plimbarile prin parc sunt lungi si triste, iar singura companie placuta e povestea de dragoste ascunsa printe filele cartii pe care o citeste cu nesat. La fel ca personajul din carte, Simona viseaza si ea la ziua in care-l va intalni pe Fat Frumos. Intre timp, a dat ochii cu reporterul nostru. Special.

La prima impresie, Simona pare ca s-a intors recent de pe taramurile Tarii Soarelui Rasare, unde a degustat un pic prea mult sushi si s-a imbatat cu mirosul florilor de cires. Esti ceea ce este si sangele tau, spun si cred japonezii. Inca din anii ‘70, niponii erau de parere ca sexualitatea si personalitatea unei persoane, barbat sau femeie, pot fi tradate de grupa sanguina.

Teoria a devenit din ce in ce mai populara. In unele ziare japoneze, exista chiar rubrici speciale care-ti spun cum te vei simti astazi, ce alimente sa eviti, care va fi starea ta de spirit, toate in functie de grupa ta de sange. Chiar si atunci cand se fac angajari, persoanele responsabile cu recrutarile fac selectia in functie de acest criteriu. Pe piata japoneza, exista chiar produse special concepute pentru grupele sanguine.

Din pacate, grupa sanguina nu prezinta un prea mare interes printre romani. Pentru noi, mult mai mare incredere prezinta horoscopul, in functie de care ne alegem partenerul. Totusi, daca am sti ca viata sexuala este influentata de grupele de sange, care indica temperamentul fiecaruia in intimitate, parca altfel ar sta lucrurile.

Potrivit studiilor pe care le-au facut, a rezultat ca reprezentantii grupei 0 se daruiesc total, adora sa experimenteze si prefera sa faca sex cu acelasi partener, iar cei care au grupa A nu sunt foarte atrasi de sex, dar nici nu trag chiulul in dormitor. Lipsa de entuziasm face ca sexul cu un posesor al grupei A sa devina - in timp - monoton. Oricum, nu cumva sa se cupleze cu o persoana care are grupa B, pentru ca aceasta este foarte pretentioasa. Cei care au grupa AB fac sex cu pasiune si fara inhibitii, doar ca - dupa ce se satura de partener - il inlocuiesc imediat.

Astfel, dincolo de astre, grupele de sange pot fi inca un criteriu dupa care ne putem alege partenerul ideal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! Grupa sanguina iti influenteaza sexualitatea