Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Grupul Song, concert după 20 de ani

Concert inedit aseară în Bucureşti. Grupul Song a urcat din nou pe scenă, după 20 de ani de pauză.

de Redactia Observator

la 01.07.2014 , 15:37

 Concert inedit aseară în Bucureşti. Grupul Song a urcat din nou pe scenă, după 20 de ani de pauză. Legendarul cor a susţinut un spectacol de 2 ore dedicat sărbătoririi a 150 de ani de la fondarea Universităţii din Bucureşti.

După 20 de ani de pauză şi sub bageta unui nou dirijor, grupul Song a urcat aseară din nou pe scenă. Ana Lugojana, Sârba în căruţă sau Lion sleeps tonight au fost doar câteva dintre melodiile cântate în sala Aula Magna a Facultatii de Drept din Capitală.

Iar sala facultăţii de drept a fost plină. Au venit cu sutele să-i aplaude şi să cânte. Cu greu şi-au găsit cuvintele şi membrii grupului. Au avut emoţii şi s-au bucurat să vadă că lumea încă nu i-a uitat.

Vezi și

Grupul Song a fost format de regretatul Ioan Luchian Mihalea. Sub bagheta lui, cei peste 50 de membri ai corului au susţinut zeci de concerte şi au fascinat o ţară întreagă. Au decis să nu mai urce pe scenă la finalul anului 1993, după tragica moarte a mentorului lor. Ulterior au fost mai multe tentative de relansare a corului vocal, dar membrii grupului au declarat că nu au găsit un dirijor la fel de bun ca Mihalea. Până acum.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Grupul Song, concert după 20 de ani