Antena Meniu Search
x

HAOS în Portul Tomis. Ce a făcut sâmbătă o tânără șoferiță i-a lăsat pe trecători fără replică (VIDEO)

O tânără, cu un comportament bizar, a făcut un spectacol de tot râsul, în această după-amiază, în Portul Tomis.

O tânără, cu un comportament bizar, a făcut un spectacol de tot râsul, în această după-amiază, în Portul Tomis.

Tânăra și-a parcat mașina, un BMW înmatriculat în Marea Britanie, în spatele altor autoturisme pe care le-a blocat, iar ulterior a deschis capota, portbagajul și toate ușile și a scris pe ele mesaje cu rujul, unul dintre ele fiind: 'Push me please'.

Oamenii aflați la acea oră pe faleza Cazinoului au filmat-o și au fotografiat-o, în timp ce alții au sunat la numărul de urgență 112 pentru a chema un echipaj al Poliției.

Pe imaginile incredibile surprinse de un constănțean se poate observa cum fata este testată cu aparatul etilotest de un polițist, iar rezultatul este zero. În tot acest timp, ea s-a plimbat haotic pe lângă mașină, a aruncat preșurile, cheia de roți și triunghiul reflectorizant în mijlocul drumului, iar apoi s-a aruncat în portbagaj.

sursa: reporterntv.ro

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » HAOS în Portul Tomis. Ce a făcut sâmbătă o tânără șoferiță i-a lăsat pe trecători fără replică (VIDEO)