Antena Meniu Search
x

Hârtia igienică parfumată - un adevărat PERICOL! Problemele de sănătate pe care le poate provoca un lucru atât de banal şi la care NU NE-AM FI GÂNDIT VREODATĂ

Obișnuiţi să folosiţi în fiecare zi hârtie igienică parfumată sau colorată, însă știaţi că acest tip de hârtie poate duce la probleme grave de sănătate? 

Obișnuiţi să folosiţi în fiecare zi hârtie igienică parfumată sau colorată, însă știaţi că acest tip de hârtie poate duce la probleme grave de sănătate? 

Iată care sunt cele mai neplăcute probleme de sănătate pe care le poate cauza un obicei banal!

Infecții ale uretrei

Coloranții folosiți pentru a obține efectul de culoare și miros pot  fi foarte iritanți pentru zona vaginală, favorizând astfel apariția cauzelelor infectiei uretrei.

Pe acelaşi subiect

Cancer de col uterin

Tot coloranții sunt de vină pentru impactul negativ al hârtiei igienice colorate asupra aparatului reproducator feminin. De asemenea, aceștia pot crește riscul de cancer de col uterin.

Probleme rectale

O altă problemă este faptul că acest tip de hârtie igienică duce la inflamații și urticarie în zona rectală. Scaunele cu sânge pot fi un grav semnal de alarmă, iar atunci când folosești hârtie colorată este mult mai greu să observi dacă apar modificări ale aspectului scaunului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Hârtia igienică parfumată - un adevărat PERICOL! Problemele de sănătate pe care le poate provoca un lucru atât de banal şi la care NU NE-AM FI GÂNDIT VREODATĂ