Antena Meniu Search
x

Românii nu şi-au pierdut simţul umorului nici în vremea pandemiei

Oricât de stresaţi, de împovăraţi de probleme am fi în această perioadă, un lucru este cert. Românii nu şi-au pierdut simţul umorului.

de Redactia Observator

la 30.03.2020, 16:13

Vezi și

Oricât de stresaţi, de împovăraţi de probleme am fi în această perioadă, un lucru este cert. Românii nu şi-au pierdut simţul umorului.

Reţelele sociale sunt pline de mesaje, fotografii şi filmuleţe care de care mai amuzante. Vrem să vă înseninăm şi pe dumneavoastră, aşa că Nadina Zisu le-a selectat pe cele mai haioase.

Cineva se întreabă dacă. "Aţi observat că de când s-au închis saloanele de înfrumuseţare, toată lumea postează fotografii de acum 20 de ani?"

Ei bine, cu siguranţă aţi văzut provocarea care circulă în online, cu fotografii alb-negru, care le amintesc românilor de copilărie, că tot avem timp să răsfoim albumele de familie.

"Fată cu drojdie, caut băiat cu făină." sau "MI CASA ES MI CASA."

E clar, aplicaţiile de dating au intrat în altă eră.

Dar staţi că nu au fost uitate nici cuplurile. "Practic, la nunta în 8, dacă ai ospătar, bucătar, fotograf, naşi, Dj şi solistă, unul dintre miri stă acasă." sau cineva mai curajos întreabă:

"Înăuntru e nevasta, afară e virusul. Ce alegi?"

Nu prea ai de ales, ce-i drept. Şi uite aşa. "Acum văd administratorii câți sunteți, de fapt, la întreținere." Şi vă spuneam că sunt şi foarte multe filmuleţe amuzante. Le vedeţi pe toate în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Românii nu şi-au pierdut simţul umorului nici în vremea pandemiei