Antena Meniu Search
x

Hingherii au ajuns să ia câinii și de pe proprietăţile private

În loc să mai alerge după câinii de pe stradă hingherii au ajuns să ia patrupedele de pe proprietăţi private.

Vezi și

 În loc să mai alerge după câinii de pe stradă hingherii au ajuns să ia patrupedele de pe proprietăţi private. Sunt acuzaţiile mai multor bucureşteni care s-au trezit cu hingherii pe terenurile lor.

Primesc 200 de lei pentru fiecare animal predat aşa că nu contează dacă-l iau de pe stradă sau din curţi. Ghinionul hingherilor e că unii proprietari au surprins acţiunile ilegale pe camerele de supraveghere.

Ora 12. Două maşini cu hingheri, însoţite de poliţişti locali, îşi fac apariţia în curtea unei foste fabrici din cartierul Berceni. În viteză, vânătorii de maidanezi îşi scot ustensilele şi cuştile şi se apucă de treabă. Totul sub privirile unor angajaţi ai firmei care deţine spaţiul în zonă. La scurt timp, din direcţia opusă mai apar două maşini.

În incinta fostei fabrici de stat, proprietate privată acum, după spusele celor care lucrează în zonă, s-a dat imediat alarma. AngajaţiI şi chiar proprietarul străin al uneia dintre companii au sărit în apărarea animalelor.

Încolţiţi din toate părţile, hingherii au renunţat până la urmă. Au eliberat chiar şi o parte dintre câinii capturaţi şi au plecat. Nu înainte ca unul dintre şoferi să bage o dubă într-o groapă adâncă de peste un metru.

Oamenii au încercat chiar să-şi recupereze câinele. Au fost trimişi la adăpostul de la Mihăileşti. Unde, surpriză. iniţial câinele era dat dispărut. 

După o vizită în adăpost, totul filmat cu o cameră ascunsă, pentru a avea probe în procesul pe care vor să-l intenteze municipalitaţii, au găsit şi patrupedul.

Pentru fiecare câine prins în Capitală, firmele private încasează aproximativ 200 de lei. Aşa că, orice câine dus la adăpoat înseamnă bani în plus. Reprezentanţii ASPA nu au oferit deocamdată un punct de vedere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Hingherii au ajuns să ia câinii și de pe proprietăţile private