Antena Meniu Search
x

Horia Brenciu s-a alăturat campaniei "Un Pian pentru Lipatti"

Horia Brenciu s-a întors la şcoală!Nu, nu pentru a lua lecţii, ci ca să vadă în ce condiţii studiază copiii talentaţi din România. A mers la Colegiul Dinu Lipatti şi a încercat să cânte la pian. Dar s-a lăsat repede păgubaş

Vezi și

Horia Brenciu s-a întors la şcoală! Nu, nu pentru a lua lecţii, ci ca să vadă în ce condiţii studiază copiii talentaţi din România. A mers la Colegiul Dinu Lipatti şi a încercat să cânte la pian. Dar s-a lăsat repede păgubaş

Horia Brenciu ştie că nu poţi avea succes fără instrumente performante. Aşa că s-a alăturat şi el campaniei "Un pian pentru Lipatti", sprijinită de Fundaţia Mereu Aproape. 

Chiar dacă e pentru prima oară când păşeşte pe holurile colegiului Dinu Lipatti, Horia Brenciu pare de-al casei. Artistul, care a studiat în Braşov, s-a împrietenit repede cu elevii din capitală. Cei care i-au văzut în sala de repetiţii puteau jura că sunt colegi de scenă de ani buni.

Pianul rămâne însă instrumentul preferat al artistului. Nu şi cel de la Dinu Lipatti. Instrumentul folosit de atâtea generaţii de elevi nu mai sună de mult aşa cum ar trebui.

Artistul s-a convins în câteva clipe că elevii de la Colegiul Dinu Lipatti au nevoie de un nou pian.

Horia Brenciu nu este singura vedetă care s-a alăturat campaniei "Un pian pentru Lipatti". Au mai făcut-o până acum membrii trupei Mandinga, Delia şi alţii. Acest demers e susţinut de Fundaţia Mereu Aproape, ARC România SE CITEŞTE CA ARC, NUUUU arece!!!! , Telekom, Orange şi Vodafone, prin platforma "Donează mai simplu".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Horia Brenciu s-a alăturat campaniei "Un Pian pentru Lipatti"