Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 01/07/2017. Berbecii îşi doresc să facă o schimbare în carieră

​Berbecii îşi doresc să facă o schimbare în carieră. Este posibil să caute un nou loc de munca sau s-ar putea orienta către un nou domeniu. 

Vezi și

Berbecii îşi doresc să facă o schimbare în carieră. Este posibil să caute un nou loc de munca sau s-ar putea orienta către un nou domeniu. 

Şi Taurii vor să evolueze pe plan profesional. Aceştia ar putea merge în alt oraş pentru a urma câteva cursuri de specializare.

Nativii Gemeni i-au făcut o promisiune partenerului de viaţă, iar astăzi vor face tot ce le este în putinţă pentru a nu o încălca. 

Este zi de distracţie pentru Raci. Astăzi, vor merge la o petrecere pentru a aniversa ziua de naştere a unui prieten sau o vor serba chiar pe a lor.

Leii vor fi pe fugă sâmbăta aceasta pentru a rezolva anumite probleme. După toată alergătura însă, vor avea parte de o seară liniştită alături de cei dragi.

Fecioarele au noroc pe plan profesional. Nu este exclus ca aceşti nativi să fi fost promovaţi în funcţie săptămâna aceasta, iar azi ar putea celebra succesul.

Balanţele şi-au tot neglijat partenerul de viaţă. Şi chiar dacă beneficiaza de toată înţelegerea acestuia, ar fi indicat să nu profite de ea şi să-şi facă timp şi pentru el.

Scorpionii sunt nevoiţi să ia o decizie importantă şi au parte şi de susţinerea celor din jur. Indicat este să nu se grăbească pentru a face alegerea potrivită.

Săgetătorii se simt obosiţi. Se vor folosi de zilele libere pentru a se relaxa şi a-şi încărca bateriile pentru o nouă săptămână agitată. 

Capricornii au planificat multă vreme o călătorie pentru acest weekend. Vor face o escapada la munte sau la mare alături de prieteni. 

În sfârşit Vărsătorii au scăpat de stres! După o perioadă solicitantă, a venit vremea pentru o bine-meritată distracţie.

Peştii ar putea avea parte de răsturnări de situaţie în plan profesional sau în plan familial. Este indicat să fie alături de cei dragi pentru a le oferi ajutorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 01/07/2017. Berbecii îşi doresc să facă o schimbare în carieră