Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 2 septembrie! Săgetătorii caută fericirea, dar e chiar sub nasul lor

Berbecii încep ziua cu o veste bună legată de finanţe. Toată ziua se vor gândi la un plan de bătaie pentru a-i înmulţi

Vezi și

Berbecii încep ziua cu o veste bună legată de finanţe. Toată ziua se vor gândi la un plan de bătaie pentru a-i înmulţi.

Taurii sunt buni comunicatori astăzi, se fac plăcuţi şi reuşesc să încheie o afacere bănoasă. O zi perfectă pentru a se bucura de compania persoanei iubite.

Le stă gândul numai la bucate alese gemenilor. Grijă la alimentaţie, pot foarte uşor să acumuleze kilograme nedorite în plus.

Racii sunt săritori, îşi ajută prietenii sau familia într-o situaţie importantă. Iar pentru asta vor primi multe mulţumiri şi cuvinte de laudă.

Sunt puşi pe petrecere leii, dar şi peste măsură de înamoraţi. Jumătatea lor va fi răsfăţata cu declaraţii de dragoste şi nici planurile de căsătorie nu sunt prea departe.

Le cam lipseşte simţul practic nativilor fecioară. Este recomandat să nu abordeze probleme importante mai ales pe plan profesional sau afaceri.

O carte bună s-ar putea să le schimbe starea proastă balanţelor. Nu sunt în cea mai bună formă psihică însa sfaturile prietenilor îi vor aduce pe linia de plutire.

Scorpionii sunt optimişti astăzi deşi toată ziua vor fi neîndemânatici. Au simţul umorului şi trec peste toate încurcăturile cu zâmbetul pe buze.

Săgetătorii căutau fericirea iar ea stătea chiar sub nasul lor. O cunoştinţa le vă mărturisii dragostea iar aceştia nu vor scăpa în calea săgeţii lui Cupidon.

Astăzi este pe primul loc familia pentru capricorni. Se dedică activităţilor casnice şi se gândesc la planuri de viitor.

Vărsătorii sunt îndrăgostiţi şi pregătiţi să-şi definitiveze relaţia cu persoana iubită.Afacerile le merg strună şi se gândesc la o escapadă.

Este posibil să li se propună o colaborare celor din zodia peşti, trebuie să cântărească cu înţelepciune alegerea. Poate un sfat din partea celor dragi nu ar strica!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 2 septembrie! Săgetătorii caută fericirea, dar e chiar sub nasul lor