Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 06/12/2015. Racii se pun singuri sub presiune

Racii se pun singuri sub presiune. Îşi cauta provocari mari şi se implică în multe proiecte. Ar fi mai înţelept să se concentreze pe unul singur şi să-l ducă la capăt cât mai bine.

Vezi și

 Daca v-aţi săturat să faceţi în fiecare zi acelaşi lucru, priviţi în oglindă, berbecilor. E timpul să vă folosiţi ingeniozitatea fabuloasă. Nu aveţi nevoie de permisiunea altora pentru a vă trăi viaţa.

Hrăniţi-vă foamea de creativitate cu artă, taurilor. Fie că e vorba de muzică, poezie, dans sau chiar grafitti, o formă de artă care va oferi creierului vostru noi modalităţi de gândire.

Şi gemenii trebuie să fie mai creativi, dar cu lucrurile pe care le fac pentru a se distra. Dacă îşi pun mintea la contribuţie vor veni cu idei măreţe şi ieftine pe deasupra.

Racii se pun singuri sub presiune. Îşi cauta provocari mari şi se implică în multe proiecte. Ar fi mai înţelept să se concentreze pe unul singur şi să-l ducă la capăt cât mai bine.

Cam introvertiţi sunt leii astăzi, nu îşi doresc socializare. Au nevoie de timp să se gândească la noua relaţie şi să găsească nişte răspunsuri.

Dacă vreţi să începeţi o relaţie astăzi, fecioarelor, de orice fel ar fi ea, aveţi grijă să nu vă simţiţi sub presiune. Tensiunea e contagioasă, aşa că încercaţi să zâmbiţi chiar dacă sunteţi nervoşi.

Creşte nivelul de incertitudine în viaţa balanţelor astăzi şi asta îi face să se simtă copleşiţi. Dacă nu pot rămâne acasă ideal ar fi să îşi ia cu ei ceva care le aminteşte de casa: o pernă, o paturică.

Secretele sunt pentru păstrat, scorpionilor, aşa că dacă vi se împărtăşeşte unul păstraţi-l. Reputaţia voastară spune ca sunteţi de încredere, nu o stricaţi pentru o răzbunare de moment.

Săgetătorii sunt gata să treacă la următorul nivel, dar cineva le stă în cale intenţionat. Partea buna e că o pauză va aduce un plus rezultatului final.

Trebuie să faceţi calcule, capricornilor. Vă merge bine pe plan financiar, dar oricât ar părea de plictisitor informaţi-vă înainte de a decide în ce îi investiţi.

O serie de lucruri legate de viitorul varsătorilor e în aer. Dar incertitudinea este tipul lor preferat de emoţie. Dacă nu se îndeplinesc planurile,ce? Măcar s-au bucurat anticipat.

Peştilor, aţi devenit prea critici cu voi înşivă, chiar pentru lucruri care nu contează cu adevărat. Oferindu-vă durere nu vă ajută cu nimic. Daca e neproductiv sau nu iese, măcar învăţaţi din greşeli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 06/12/2015. Racii se pun singuri sub presiune