Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 10 Iunie 2017. Leii primesc BANI! Să ceară sfatul partenerului de viață înainte de a-i cheltui!

Gemenii sunt pe cale să demareze o afacere. Ideile lor prind contur şi în plus se bucură şi de susţinerea celor dragi.

Vezi și

Gemenii sunt pe cale să demareze o afacere. Ideile lor prind contur şi în plus se bucură şi de susţinerea celor dragi.

Berbecii vor fi nevoiţi să ia o decizie importantă pe plan profesional. Iar astrele sunt de partea lor, intuiţia şi simţul practic îi vor ajuta să facă cea mai potrivită alegere.

Pentru Tauri lucrurile nu vor merge aşa cum şi le-au plănuit, iar asta pentru că vor apărea mici probleme şi întârzieri care îi vor determina să-şi schimbe programul.

Gemenii sunt pe cale să demareze o afacere. Ideile lor prind contur şi în plus se bucură şi de susţinerea celor dragi.

Racii au câteva treburi de rezolvat in prima parte a zilei. Nu este exclus ca odată ce vor termina să-şi facă bagajele şi să plece într-o călătorie.

Leii au intrat în posesia unei sume de bani şi vor să o investească în locuinţa lor. Indicat ar fi să se sfătuiască şi cu partenerul de viaţă înainte de a lua o decizie.

Fecioarele ar putea primi veşti bune din partea unor rude sau a unor prieteni. Este posibil ca aceştia să fie invitaţi la nuntă. 

Balanţele vor sări în ajutorul unei cunoştinţe. O persoană dragă va apela la aceşti nativi pentru rezolvarea unei probleme delicate care nu suportă amânare.

Scorpionii îşi vor consolida relaţia de prietenie cu o persoana faţă de care au greşit. Vor lămuri neînţelegerile dintre ei, iar lucrurile vor fi la fel ca înainte.

Săgetătorii vor fi răpuşi de oboseală, iar lucrul acesta se va observa şi la locul de munca. Vor avea un randament scăzut şi nu vor fi foarte productivi. Odihna este recomandată!

La polul opus sunt Capricornii care abia aşteaptă să iasă în oraş în seara aceasta. Se vor reuni cu prietenii şi vor sta până târziu.

Vărsătorii sunt irascibili şi nimic nu le convine. Indicat ar fi să-şi ţină temperamentul în frâu, altfel îşi vor supăra colegii de muncă.

Orice ar face astăzi nativii Pești cu greu se vor putea concentra. Gândul le zboară doar la concediul pe care şi l-au planificat vara aceasta, iar răbdarea lor este pe sfârşite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei, 10 Iunie 2017. Leii primesc BANI! Să ceară sfatul partenerului de viață înainte de a-i cheltui!