Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 12/02/2016. Vărsătorii vor lua decizii importante din punct de vedere sentimental

Berbecii sunt în stare să cheltuie sume importante astăzi. Nu se uită la bani şi îşi propun să-şi impresioneze persoană iubita. Să fie o bijuterie.sau o vacanţă de vis?

Vezi și

 Berbecii sunt in stare sa cheltuie sume importante astazi. Nu se uita la bani si isi propun sa-si impresioneze persoana iubita. Sa fie o bijuterie.sau o vacanta de vis?

Taurii sunt foarte ambitiosi si reusesc sa se afirme in societate. Vor lua initiative pentru care vor fi admirati.

Nativii gemeni au o stare de spirit excelenta iar relatiile cu cei din jur decurg fara probleme. Singurul lucru care-i nemultumeste este situatia financiara.

Trebuie sa ramana calmi, racii, asta pentru ca relatiile sentimentale sunt cam tensionate. Nu uitati, vorba dulce, mult aduce!

Leii primesc o sumă importantă de bani, şi nu stau pe ganduri,îi investesc în afaceri profitabile. Şi bine fac pentru ca Norocul stă de partea lor!

Nativii fecioara au nevoie de odihna, aşa ca sfarsitul de saptamana îi gaseste încercanaţi dar cu zambetul pe buze în cautarea unei escapade in weekend.

Nativii balanta vor face schimbari importante in plan sentimental. Fac pace cu trecutul si este posibil sa relege o iubire din trecut.

Scorpionilor nu le arde de munca.Pregatesc ultimele detalii pentru distractia de weekend, o petrecere de neuitat.

Sagetatorii vor pleca intr-o calatorie de afaceri, inopinanta in care isi vor gasi sufletul pereche.

Au parte de toata atentia familiei ,Capricornii. O promovare la locul de munca le aduce multa admiratie si motive de petrecere.

Atinsi de sageata lui Cupidon, varsatorii sunt in cautarea cadoului perfect.Sa fie o vacanta.sau cine stie poate chiar un.inel de logodna.

Nativii pesti muncesc pana tarziu, insa asta nu-i impiedica sa nu-si programeze o escapada in weekend. Doar un click si vor alege un citybreack de neuitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 12/02/2016. Vărsătorii vor lua decizii importante din punct de vedere sentimental