Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 12 octombrie. Scorpionii încearcă ceva nou

Berbecilor, precauţia are rolul ei în viaţă dar astăzi puteţi risca

Vezi și

 Berbecilor, precauţia are rolul ei în viaţă dar astăzi puteţi risca. Desigur, încă trebuie să purtaţi centura de siguranţă, dar nu trebuie neapărat să vă cenzurati atât. Spuneţi ce gândiţi şi vedeţi ce se întâmplă.

Deşi urăsc aroganţa, taurii se întâlnesc astăzi cu o persoană plină de ea. Ar fi bine să nu-i ofere satisfacţia de a reacţiona. Din contră, trebuie să privească acest comportament cu amuzament.

Gemenilor, nu vă lăsaţi influenţaţi de aşteptările celorlalţi deşi e posibil să fiţi acuzaţi că sunteţi egoişti. Asta pentru că unii acţionează din gelozie.

Planurile de călătorie îi distrag pe raci de la corvoada zilnică, însă atenţie, amănuntele de ultimă oră pe care le ignoră astăzi s-ar putea întoarce împotriva lor. Mai multă concentrare.

Astăzi leii se vor trezi într-o situaţie socială pentru care simt că nu sunt pregătiţi, deşi ei în realitate sunt. Trebuie doar să se relaxeze.

Întâlniri cu figuri autoritare astăzi pentru fecioare. Vor merge foarte bine dacă nu vă lăudaţi prea mult cu ultimele voastre realizări. Nu e timpul să trâmbiţaţi. Umilinţa va câştiga mai mult respect decât mândria.

Balanţelor, veţi primi informaţii din interior pe unele ştiri interesante, aşa că veţi fi într-o poziţie de putere tot restul zilei. Aveţi grijă cui o daţi, odată ce pică în mâini greşite această informaţie poate provoca o furtună.

Cel mai rapid mod de a vă clădi încrederea în voi, scoprionilor, e să încercaţi ceva nou. Sigur, poate fi puţin înspăimântător, dar veţi culege în curând laurii, aşa că merită.

Nouă oportunitate de muncă astăzi pentru săgetatori. În mod clar asta implică un anumit nivel de risc, aşa că dacă nu sunt deplin convinşi că îşi doresc o schimbare e posibil să rateze şansa.

Capricornilor, ştiţi deja că nimeni nu este perfect, aşa că nu vă impuneţi standarde imposibil de atins. Clar cereţi prea mult de la voi. Lăsaţi-o mai moale.

Vărsătorii au făcut un compromis, iar acum pare să fi fost o greşeală. Încrucişaţi-vă degetele şi mai aşteptaţi puţin înainte să încercaţi să reparaţi. Toate indiciile arată că ar fi doar un mic accident.

Preocuparea voastră pentru sănătate vă conduce la medic, peştilor. Cel mai probabil de vină e stresul. Aveţi mai multă grijă de voi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 12 octombrie. Scorpionii încearcă ceva nou