Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 16 august 2017: Grijă mare! O zodie trebuie să fie foarte atentă la BANI

Astăzi este o zi importantă pe plan financiar pentru mai multe zodii. Unii nativi trebuie să aibă mare grijă ce decizii iau. Află ce îţi rezervă astrele!

Vezi și

Astăzi este o zi importantă pe plan financiar pentru mai multe zodii. Unii nativi trebuie să aibă mare grijă ce decizii iau. Află ce îţi rezervă astrele!

Berbecii ar trebui să lupte cu propriile temeri. Trebuie să fie cu ochii în patru pentru că cei din jur mizează pe sensibilitatea lor şi încearcă să îi domine emoţional.

Este o zi excelentă pentru Tauri. Debordeaza de energie si reusesc sa ii molipseasca si pe cei din jur cu energia lor.

Nativi Gemeni, ocupaţi-vă de activităţi simple şi vorbiţi cât mai putin. Nu este ziua voastra norocoasa, asa ca trebuie sa fiti atenti la orice pas.

O zi interesanta pe plan social pentru Raci. Prietenii le sar in ajutor cu sfaturi, ba chiar pun la cale o escapada cu toata gasca.

Leii isi imbunatatesc relatiile cu sefii. Este posibil sa fie convocati la o sedinta la care le vor fi recunoscute meritele intr-un proiect important.

Calatoriile sau studiile in strainatate ii pun pe ganduri astazi pe nativii Fecioara. Trebuie sa se gandeasca de doua ori inante de a lua o decizie.

Balantele ar putea primi niste bani de pe urma unei colaborari. Nu este suma la care se asteptau asa ca ar fi bine sa ceara explicatii.

Scorpionii ar trebui sa asculte ce au de zis ceilalti si lase deciziile importante pentru o altă perioadă mai bună.

Atributiile de la locul de munca le ocupa toata ziua Sagetatorilor. Este indicat sa nu aiba asteptari prea mari de la colegii de serviciu.

Aventura este cuvantul care va domina ziua Capricornilor. Partenerul de viata le propune sa se ocupe impreuna de o activitate surprinzatoare.

Varsatorii pot face o achizitie importanta astazi. Poate fi vorba despre ceva schimbari in casa sau un bun de foarte mare valoare.

Iar Pestii ar putea sa fie nevoiti să plece la o ruda sau la un prieten apropiat ce are nevoie de ajutorul lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei, 16 august 2017: Grijă mare! O zodie trebuie să fie foarte atentă la BANI